Spar Lemmer Folder


Spar Lemmer Folder

Benieuwd naar de laatste folder van de Spar in Lemmer? Dan zit je hier goed! Hier vind je alle nieuwste folders van deze week. Goed nieuws! Er is een nieuwe folder gevonden van Spar Lemmer. Klik op de button hieronder om deze folder direct te bekijken. Of check de folder van een andere supermarkt in de buurt. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om folder-aanbiedingen online te kopen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Spar Lemmer van week 33

spar folder

Folder deze week! (week 33)

spar folder verlopen

Folder verlopen
(week 32)

spar folder verlopen

Folder verlopen
(week 31)

Spar Lemmer folder van deze week online bekijken

De folder met aanbiedingen van Spar in Lemmer wordt iedere week bij iedereen thuisbezorgd. In deze (dikke) folder vind je iedere week weer de beste acties terug. De folder die vandaag (12 augustus 2020) geldig is gemist? Of bekijk je de supermarkt-folder gewoon liever online? Kies links voor de folder van deze week en lees de folder van Spar Lemmer eenvoudig en snel online!

De aanbiedingen van de Spar in Lemmer fluctueren nogal. Supermarkt-producten als vers van het mes plakken gegrild gehakt en merken zoals modifast vind je relatief vaak in deze folder. Wees er wel op tijd bij: De meeste folders zijn slechts geldig voor 1 week tijd. Vergeet dus niet te controleren of de folder nog wel geldt (dit vind je vaak op de achterkant). Bekijk links direct de nieuwste en actuele spar folder.

Folder niet zichtbaar?

De Spar Lemmer folder van week 33 nog niet online te raadplegen? Of is de weergegeven folder al verlopen? Laat het ons aub weten. Het is ons doel om altijd de meest recente folder aan te bieden. Het komt af en toe voor dat er een verkeerde folder online staat. Meld direct een foutieve of missende folder via de onderstaande knop.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Spar Lemmer altijd als eerste in je mail? Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief. Altijd op de hoogte van nieuwe folders.

Best beoordeelde folders van 33

Als bezoeker heb je de mogelijkheid om elke folder te beoordelen. Hieronder vind je een selectie van de best beoordeelde supermarkt-folders. Deze uitgelichte folders bevatten de beste aanbiedingen! Blader dus zeker even door deze folders heen! Review nu zelf ook de folder van Spar Lemmer van week 33. Hoe breng ik een stem uit? Je doet dit eenvoudig door op 1, 2, 3, 4 of 5 sterren te klikken.

Adres Spar Lemmer

Nabij Lemmer zijn er voldoende winkels van Spar te vinden. Een centrale vestiging van deze super is gevestigd aan:

  • Lijnbaan 2, 8531JR, Lemmer

Komt het niet uit om boodschappen te gaan doen? Bij steeds meer supers kun je nu ook online boodschappen doen!
Jouw review over de folder van Spar Lemmer.
4.1

Hoe scoort de Spar Lemmer folder?

De wekelijkse kortingen van de Spar in Lemmer staan altijd netjes in de folder. Tover hem direct op je beeldscherm: de online Spar Lemmer. Hoe vind je de voordeelacties? Aantrekkelijk?En hoe denk jij over de producten in de folder? Of is het aanbod maar beperkt? Ook belangrijk: wat vind je van de merken? Geef jouw waardering! Geef je 1 ster, dat vind je het rampzalig. 3 sterren is zwak en 5 sterren is uitmuntend. De folder van Spar in Lemmer hebben door ons al een beoordeling ontvangen. De eindscore vind je je hieronder. Ook oordelen? Check dan eerst de supermarkt folder van spar van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Ben jij ook zo gek op aanbiedingen in de folders? De folder met actuele aanbiedingen is niet meer weg te denken. Een doorsnee-gezien krijgt zo’n 15 folders per week. Typische winkels die folders verspreiden zijn: Discus en Only for Men. Handig: want zo wordt je altijd op de hoogte gebracht van bijvoorbeeld nieuwe Nespresso of Afbakbroodjes bruin kortingsacties. Het kan zijn dat de folder niet bij jou is aangekomen. In dat geval haal je de folder zelf op bij Spar Lemmer. Vooraan in de winkel worden de folders vaak gewoon aangeboden. De folders van supermarkten bekijk je ook online. Spar Lemmer maakt de folder van deze week altijd online beschikbaar. Check meteen de online Spar Lemmer folder. Folders online doorbladeren is enorm handig. Zo bekijk je ook oude folders zoals week 4. Je doorloopt supersnel de 32pagina’s. De gewenste aanbieding vind je in een handomdraai. Bovendien kun je online snel aanbiedingen vergelijken. De kortingen van supermarkten kunnen namelijk erg wisselen. Vaak kun je ook zoeken binnen de folder. Het is vaak mogelijk om producten uit de folder meteen online te bestellen.

Wie houdt er nu niet van extra korting? Een paar euro besparen bij de supermarkt is mooi meegenomen toch? Merken zoals Fiorucci kunnen soms best wel prijzig zijn. Prettig is het dan wanneer de Kalkoen – stuk en de Scheerschuim (tijdelijk) in de aanbieding zijn. De super Spar Lemmer biedt elke week weer een aantal top-aanbiedingen. In de reclame folder zijn deze te vinden. Gemiddeld staan er wel 27 kortingsacties in de folder van deze super. Ook de mensen in Lemmer maken graag gebruik van deze kansen. Zo kan je gebruik maken van de 2 halen 1 betalen actie. O.a bij de vestiging op het adres: Lijnbaan 2, 8531JR, in Lemmer. Nieuwsgierig naar openingstijden? Dit bekijk je op de website (spar.nl). Is de supermarkt al gesloten? Controleer dan of je ook online boodschappen kunt doen bij Spar Lemmer.

Pas jij de mogelijkheid van online boodschappen doen al toe? Veel huishoudens in Lemmer bestellen regelmatig hun boodschappen online. Je boodschappentas vul je met Keukenmachine en staafmixer en handmixer producten vanaf je computer of telefoon. Wil je weten of dit ook bij Spar Lemmer te gebruiken is? Surft dan naar (spar.nl). Je kunt er zoveel tijd mee besparen. Het is niet meer nodig om met de auto/fiets naar de super te reizen. Dit duurt al gauw 13 minuten. Dit staat nog los van de tijd die je kwijt bent met parkeren. Ook wachten voor de kassa kan lang duren, met je winkelwagen gevuld met producten van (greenpan) en (sugarel). De aanbiedingen uit de folder kun je vaak ook gewoon online bestellen. Dus alle 2+1 gratis kortingen zijn van toepassing. Ook de internet folder van Spar Lemmer pronkt ook deze week met mooie acties. De acties vind je terug in vrijwel alle schappen, zoals: (plakken-boerenkaas) en (aardappelschijfjes-diepvries). Hiermee heb je snel een voordeel van €48. Houd daarom de tijd in de gaten en laat de boodschappen bezorgen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!