Wat zijn de openingstijden van de supermarkt bij mij in de buurt? Het is vaak handig om te weten of een bepaalde supermarkt wel of niet open is. Met name in de avonden en in de weekenden kunnen de openingstijden nog wel eens verschillen. De gemiddelde supermarkt gaat open rond 8 tot 9 uur in de ochtend, en sluiten weer rond 8 uur in de avond. De supermarkten in drukkere steden zijn vaak wel open tot 10 uur. Ook de openingstijden op zondagen zijn enorm verschillend per filiaal. Omdat je niet voor onaangename verrassingen wilt staan, is het handig om altijd even de openingstijden van de supermarkt te controleren.

Binnenkort vind je hier een direct overzicht met alle openingstijden van alle Nederlandse supermarkten. Wil je nu direct weten tot hoe laat de super bij jou in de buurt geopend is? Bezoek dan even de website van de supermarkt waarvan jij de openingstijden wil horen. Bijvoorbeeld AH.nl, Jumbo.com, PLUS.nl, Spar.nl of Cooponline.nl. Klik hier op “winkels” of “openingstijden”, voer je postcode in, en check direct tot hoe laat de betreffende supermarkt geopend is.

Wat kan ik doen als de supermarkt gesloten is?

Het kan natuurlijk zijn dat je het druk hebt, en pas laat op de dag toekomst aan boodschappen doen. Wanneer je de openingstijden van de supermarkt bekeken hebt, en tot de conclusie komt dat deze gesloten is, zijn er gelukkig alternatieven. Zo kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag gewoon online je boodschappen doen. Via bijvoorbeeld AH.nl of Jumbo.com kun je eenvoudig en snel online jouw bestelling plaatsen. Je kiest zelf of je de boodschappen af komt halen, of dat je ze wilt laten bezorgen. Meestal kun je de boodschappen de volgende dag al afhalen/laten bezorgen. Let er op dat hier servicekosten voor in rekening gebracht kunnen worden. Ontdek zelf het gemak, en shop buiten openingstijden om, je boodschappen eens online!