Lidl Wijk bij Duurstede Folder


Lidl Wijk bij Duurstede Folder

Ben je op zoek naar de meest actuele folder van de Lidl in Wijk bij Duurstede? Op deze website vind je alle actuele folders en aanbiedingen! Goed nieuws! Er is een nieuwe folder gevonden van Lidl Wijk bij Duurstede. Via de groente button hieronder tover jij de actuele folder op je beeldscherm. Of klik door naar een van de vele andere folders. Bij steeds meer supermarkten kun je de aanbiedingen ook online bestellen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Lidl Wijk bij Duurstede van week 38

lidl folder

Folder deze week! (week 38)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 37)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 36)

Lidl Wijk bij Duurstede folder van deze week online bekijken

De folder bomvol aanbiedingen van Lidl in Wijk bij Duurstede beland elke week bij de hele buurt in de bus. In deze folder vind je elke week weer een overzicht met de beste aanbiedingen. Vandaag (18 september 2020) de wekelijkse folder nog niet gekregen? Of bekijk je de supermarkt-folder gewoon liever online? Klik hiernaast op de actuele folder van deze week en bekijk de folder van Lidl Wijk bij Duurstede direct online op je PC, mobiel of laptop.

De acties uit de folder van de Lidl in Wijk bij Duurstede zijn elke week weer anders. Boodschappen als mosselen conserven en merken zoals moet chandon worden vaak aangeboden in deze folder. Houd er rekening mee dat aanbiedingen vaak maar 1 week gelden. Check dus altijd voor de zekerheid of de folder nog wel geldt. Klik hiernaast direct op de nieuwste en actuele lidl folder.

Folder (nog) niet aanwezig?

De Lidl Wijk bij Duurstede folder van deze week (week 38) nog niet te bekijken? Of is de weergegeven folder niet accuraat? Wij horen het graag! Wij willen jou elke week voorzien van de nieuwste supermarkt-folders. Mogelijk staat de actuele folder van deze supermarkt nog niet online. Stel ons op de hoogte van een missende of een foutieve folder!

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Wijk bij Duurstede in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste folders.

De beste beoordeelde folders van week 38

Gebruikers kunnen stemmen op de supermarkt-folders op deze site. Op basis van deze reviews vindt je hier een aantal uitgelichte folders van deze week. Deze selectie folders staan vol met geweldige aanbiedingen. Je kunt deze folders direct online bekijken. Laat ons weten wat jij vindt van de folder van Lidl Wijk bij Duurstede van week 38. Hoe je dat doet? Hieronder kun je direct 1, 2, 3, 4 of 5 sterren geven.

Adresgegevens Lidl Wijk bij Duurstede

Rondom Wijk bij Duurstede zijn meerdere supermarkten van Lidl geopend. Een van de bekende vestigingen is gevestigd aan:

  • Hoogstraat 14, 3962ES, Wijk bij Duurstede

Geen zin om naar de supermarkt te gaan? Steeds vaker is het mogelijk om je boodschappen ook online te bestellen!
Stem op de folder van Lidl Wijk bij Duurstede.
4.5

Wat vind jij van de inhoud van de Lidl Wijk bij Duurstede folder?

De grootste kortingen en aanbiedingen van Lidl in Wijk bij Duurstede staan altijd netjes in de folder. Wij zijn benieuwd wat jij vind van de folder van Lidl Wijk bij Duurstede. Wat zeg je van de acties? De moeite waard? En zijn de produten uit de folder veelzijdig genoeg? Of mis je de gangbare producten een beetje? Staan er ook A-merken in, of toch met name huismerken? Plaats nu jouw stem! Geef je 1 ster, dat vind je het slecht. 3 sterren is zwak en 5 sterren is briljant. De folder van Lidl in Wijk bij Duurstede hebben door ons al een beoordeling ontvangen. Hieronder kun je deze bekijken.Wil je zelf stemmen? Bekijk direct de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de wekelijkse folders? Elke week ontvangt iedereen ze aan huis. Gemiddeld ontvangen we wel 18 folders per week. Goede voorbeelden zijn de folders van Knibbeler meubelen en Marskramer. Dankzij deze folders ben je altijd op de hoogte van Rice-To-Go of Wafels aanbiedingen. Heeft de bezorger jouw brievenbus overgeslagen? In dat geval haal je de folder geowon op bij Lidl Wijk bij Duurstede. Vraag het bij een van de medewerkers. Supermarkt folders zijn trouwens ook digitaal te bekijken. Lidl Wijk bij Duurstede heeft de folders namelijk gewoon online beschikbaar gemaakt. Nu beschikbaar: De online Lidl Wijk bij Duurstede folder. De online folder is voor velen een uitkomst. Het is vaak mogelijk om oude folders terug te lezen. Bijv. die van week 23. Je bekijkt heel snel de 17 pagina’s. Die ene aanbieding waar jij naar op zoek was heb je dus zo gevonden. Acties en aanbiedingen met elkaar vergelijken gaat online ook heel eenvoudig. Niet gek, want acties van supermarkten wisselen enorm. Ook is er vaak een zoekfunctie. Het is vaak mogelijk om producten uit de folder meteen online te bestellen.

Wie houdt er nu niet van extra korting? Een (onverwachte) meevaller bij de kassa is altijd mooi meegenomen. Welbekende merken zoals Yagua kunnen soms best wel prijzig zijn. Hoe fijn is het dan dat de Atjar en de Peterselie wat voordeliger zijn. De winkel Lidl Wijk bij Duurstede biedt regelmatig (ludieke) acties met hoge kortingen. Dit is terug te vinden in de folder. Vaak staan er meer dan 35 producten uit de folder in de aanbieding. Ook consumenten in Wijk bij Duurstede profiteren van deze kansen. Een welbekend voorbeeld is de 20% korting actie. Je vind het filiaal aan de: Hoogstraat 14, 3962ES, te Wijk bij Duurstede. Ga naar de site van deze super voor actuele openingstijden (lidl.nl). Is de supermarkt al gesloten? Online boodschappen doen is dan een uitkomst. Kijk direct of dit al kan bij Lidl Wijk bij Duurstede.

Doe jij al boodschappen via internet? Veel mensen uit Wijk bij Duurstede profiteren van het gemak van de online super. Zo bestel je o.a. Chocolade producten gewoon via internet. Wil je weten of dit ook bij Lidl Wijk bij Duurstede beschikbaar is? Bezoek daarvoor de website (lidl.nl). Allereerst bespaar je er enorm veel tijd mee. Je hoeft niet meer met de auto of fiets naar de supermarkt te gaan. Dit kost je al snel 18 minuutjes. Tijd voor het parkeren is hierbij nog niet eens meegerekend. Of in de kassa-rij te staan met je winkelwagen gevuld met producten van (sun) en (padifood). Aanbiedingen uit de folder kun je ook online verzilveren. Dus de 3+1 gratis acties pak je gewoon mee. De (online) folder van Lidl Wijk bij Duurstede staat ook deze week bomvol mooie aanbiedingen. De aanbiedingen zijn veelzijdig. Denk aan categorieën als (luiers-maat-4-7-18-kg) en (mini-pizza-s). Je realiseerd zo een besparing van €29. Maak het jezelf gemakkelijk en doe online boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!