Lidl Rozenburg Folder


Lidl Rozenburg Folder

Zoek jij de meest actuele folder van de Lidl in Rozenburg? Hier bekijk je op je gemak alle recente folders en acties. In ons systeem is 1 recente folder gevonden van Lidl Rozenburg. Klik op de groene button en check alle week-aanbiedingen in de folder van deze week. Of open de week-folder van een andere super bij jou in de buurt. Bij steeds meer supermarkten kun je de aanbiedingen ook online bestellen.

1 recente folder gevonden!
Folder Lidl Rozenburg van week 03

lidl folder

Folder deze week! (week 03)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 02)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 01)

Lidl Rozenburg folder van deze week online bekijken

De folder met aanbiedingen van Lidl in Rozenburg wordt elke week huis-aan-huis verspreid. In deze (dikke) folder vind je iedere week weer de beste acties terug. Is de folder van de week van (18 januari 2022) nog niet bij jou bezorgd? Of wil je de folder gewoon liever online bekijken? Kies links voor de folder van deze week en lees de folder van Lidl Rozenburg eenvoudig en snel online!

De kortingen die je vindt in de folder van de Lidl in Rozenburg variëren enorm. Supermarkt-producten als lampen speciaal en merken zoals schweppes worden vaak aangeboden in deze folder. Goed om te weten: De meeste folders zijn slechts 1 week geldig. Zorg dus altijd dat je de meest actuele folder bij de hand hebt. Klik hiernaast direct op de nieuwste en actuele lidl folder.

Folder (nog) niet aanwezig?

De Lidl Rozenburg folder van week 03 nog niet beschikbaar? Of staat er nog een verlopen folder? Dan horen wij dit graag. Hier bekijk je elke week de actule folder van jouw favoriete supermarkt. Soms ontbreekt er een folder, of wordt er een verkeerde folder aangeboden. Selecteer de knop hieronder om een folder aan te vragen.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Rozenburg wekelijks in je mailbox ontvangen? Nieuwe acties, aanbiedingen en folders als eerste ontvangen? Meld je aan!

De top-folders van deze week (03)

Iedere supermarkt-folder kan worden beoordeeld door gebruikers. Daarom vind je hieronder de beste beoordeelde folders van deze week. Deze uitgelichte folders bevatten de beste aanbiedingen! Je kunt deze folders direct online bekijken. Review nu zelf ook de folder van Lidl Rozenburg van week 03. Hoe dat werkt? Dat doe je hieronder door op 1 – 5 sterren te klikken.

Adresgegevens Lidl Rozenburg

In de buurt van Rozenburg zijn er meerdere filialen van Lidl voorhanden. Een veelbezocht filiaal vind je op het volgende adres:

  • Laan van Nieuw Blankenburg 234, 3181AL, Rozenburg

Komt het niet uit om boodschappen te gaan doen? Grotere supermarkten bieden nu ook de mogelijkheid om via internet je boodschappen te doen.
Ervaringen met de folder van Lidl Rozenburg.
4.5

Hoe scoort de Lidl Rozenburg folder?

De hoogste kortingen van de Lidl in Rozenburg staan altijd netjes in de folder. Tover hem direct op je beeldscherm: de online Lidl Rozenburg. Wat vind je van de prijzen? Scherp genoeg? Bevat de folder aanbiedingen uit verschillende schappen? Of zijn er producten die je nog mist? En is er een mooie mix van a-merken en huismerken? Beoordeel nu zelf! Geef je 1 ster, dat vind je het waardeloos. 3 sterren is matig en 5 sterren is goed. De folder van Lidl in Rozenburg hebben wij al beoordeeld. Dit is terug te vinden op deze pagina. Ook beoordelen? Check dan eerst de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de huis-aan-huis folders. Vele huishoudens ontvangen ze elke week weer. Het gemiddelde huishouden ontvangt zo’n 15 folders per week. Bekende folders zijn die van: Wildkamp en InstalCenter. Folders zijn een handig hulpmiddel: je bent altijd op de hoogte van nieuwe Sabra of Krop sla kortingsacties. Heel soms komt het voor dat de folder niet wordt bezorgd. Gelukkig is de folder dan gewoon voorradig bij Lidl Rozenburg. De folders liggen vaak uitgestald vooraan in de winkel. Supermarkt folders zijn trouwens ook digitaal te bekijken. Lidl Rozenburg biedt haar folder altijd digitaal aan. Open nu de online Lidl Rozenburg folder. De online folder is voor velen een uitkomst. Oude folder terugkijken. Dat kan. Bijvoorbeeld die van week 33. Je scant razendsnel de 11 pagina’s. Online vind je daarom veel sneller wat je zoekt. Online kun je ook snel folders naast elkaar leggen. Actuele prijzen verschillen enorm per week. Ook is er vaak een zoekfunctie. Bij veel folders kun je producten aanklikken, en in je winkelmandje leggen.

Heel Nederland maakt elke dag weer gebruik van de bekende aanbiedingen. Iedereen vindt het prettig om te besparen bij de super toch? Artikelen van merken als Gooskens zijn vaak niet het goedkoopst. Het is prettig wannneer de Uitnodigingen en de Rucola extra voordelig geprijsd zijn. De supermarkt Lidl Rozenburg heeft iedere week weer een aantal mooie acties klaar staan. In de reclame folder zijn deze te vinden. Normaal gesproken vind je wel meer dan 39 artikelen uit de folder die in de aanbieding zijn. Ook de mensen in Rozenburg besparen geld op deze manier. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de 2+1 gratis actie. O.a het filiaal aan de: Laan van Nieuw Blankenburg 234, 3181AL, te Rozenburg. Benieuwd naar actuele openingstijden? Surf dan even naar de site (lidl.nl). Heb je het (te) druk voor de supermarkt? Bekijk dan direct of je ook via internet kunt bestellen bij Lidl Rozenburg.

Koop jij de boodschappen al via het internet? Veel supermarkt-bezoekers uit Rozenburg profiteren van het gemak van de online super. Je boodschappentas vul je met Knopen producten vanaf je computer of telefoon. Bekijk of dit bij Lidl Rozenburg beschikbaar is? Surft dan naar (lidl.nl). Groot voordeel is dat het online veel sneller kan. Niet langer in de auto/fiets/bus naar de supermarkt! Dit kost je al snel meer dan 16 minuutjes. Het parkeren van de auto is vaak ook erg lastig. Vergeet ook niet de tijd dat je aan het wachten bent bij de kassa voor het afrekenen van producten als (welmoed) en (devos-lemmens). De actieprijzen uit de folders zijn in vrijwel alle gevallen ook online geldig. Dus alle 1+1 gratis acties pak je gewoon mee. De (digitale) folder van Lidl Rozenburg biedt deze week weer mooie voordeelacties. In de folder vind je vaak iets uit de categorie (marokkaanse-maaltijdpakket) en (deospray). Profiteer van deze acties, en bespaar al gauw €33. Verspil dus geen tijd meer en doe online boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!