Lidl Ridderkerk Folder


Lidl Ridderkerk Folder

Op zoek naar de nieuwste folder van de Lidl in Ridderkerk? Op deze pagina bekijk je op je gemak de meest actuele folders online! Deze week is er één folder gevonden van Lidl Ridderkerk. Selecteer de onderstaande button om alle week-aanbiedingen online te bekijken! Vergeet ook niet de folders van andere supermarkten te openen. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om folder-aanbiedingen online te kopen.

1 geldige folder gevonden!
Folder Lidl Ridderkerk van week 40

lidl folder

Folder deze week! (week 40)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 39)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 38)

Lidl Ridderkerk folder van deze week online bekijken

de folder met actuele aanbiedingen van Lidl in Ridderkerk wordt elke week huis-aan-huis verspreid. De week-folder bevat altijd de beste aanbiedingen die je niet mag missen. Is de folder van de week van (29 september 2020) nog niet bij jou bezorgd? Of houd je er van om folders via internet te lezen? Kies links de actuele folder en lees de folder van Lidl Ridderkerk direct online op je beelscherm!

De folderacties van de Lidl in Ridderkerk zijn elke week weer anders. Producten zoals toiletpapier en veel gekochte merken als creamy moments staan vrij vaak in deze folder. Houd er rekening mee dat aanbiedingen vaak maar 1 week gelden. Controleer altijd even of je wel de juiste folder voor je hebt. Klik hiernaast direct op de nieuwste en actuele lidl folder.

Mist de folder van deze week?

De Lidl Ridderkerk folder van week 40 nog niet beschikbaar? Of is de weergegeven folder niet accuraat? Geef ons dan even een seintje! Het is ons doel om altijd de meest recente folder aan te bieden. Helaas gebeurt het soms dat er een onjuiste folder weergegeven wordt. Klik op de blauwe button, en meldt een fout of missende folder.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Ridderkerk voortaan in je mailbox-bekijken? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een folder.

Best gewaardeerde folders van 40

Elke folder kan worden beoordeeld door de gebruikers. Voor jou hebben we de meest populaire folders van deze week verzameld. In deze top-folders vind je een aantal mooie acties en aanbiedingen! Het is dus absoluut de moeite waard om deze te openen. Laat weten wat jij vindt van de folder van Lidl Ridderkerk van week 40. Hoe kan ik dat doen? Hieronder kun je direct 1, 2, 3, 4 of 5 sterren geven.

Adresgegevens Lidl Ridderkerk

In (en nabij) Ridderkerk zijn verscheidene supers van Lidl gevestigd (met aantrekkelijke openingstijden). Een populaire supermarkt is gevestigd aan:

  • Amerstraat 2, 2987CA, Ridderkerk

Supermarkt gesloten? Veel supermarkten bieden nu ook een webshop waar je online kunt bestellen.
Jouw review over de folder van Lidl Ridderkerk.
4.3

Hoe waardeer jij de Lidl Ridderkerk folder?

De hoogste kortingen van de Lidl in Ridderkerk staan netjes opgesomt in de folder. Wij horen graag jouw mening over de folder van Lidl Ridderkerk. Wat vind je van de kortingen? Scherp, of vind je de kortingen erg laag? Bevat de folder aanbiedingen uit verschillende schappen? Of vind jij dat het aanbod magertjes is? En zijn de A-merken over- of ondervertegenwoordigd? Geef jouw waardering! Geef je 1 ster, dat vind je het slecht. 3 sterren is matig en 5 sterren is goed. De folder van Lidl in Ridderkerk hebben we doorgebladerd en beoordeeld. Die kun je hiernaast zien. Ook stemmen? Open dan meteen de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de wekelijkse folders? Bij vrijwel alle huishoudens belanden ze welke week weer in de bus. Gemiddeld ontvangen we wel 19 folders per week. Bekende folders zijn die van: Praxis Tuin en Aktiesport. Op die manier ben je voortdurend op de hoogte van actuele Garlan of Cashewnoten kortingen. Af en toe wordt de folder niet bezorgd. Schrik niet: De folder kun je sowieso ophalen bij Lidl Ridderkerk. Vooraan in de winkel worden de folders vaak gewoon aangeboden. De folder kun je ook gewoon vanuit je luie stoel online bekijken. Lidl Ridderkerk zorgt dat de huidige folder altijd online beschikbaar is. Download direct de online Lidl Ridderkerk folder. Veel mensen maken al gebruik van de handige digitale folder. Het is vaak mogelijk om oude folders terug te lezen. Bijv. die van week 6. Je spit snel door de 12 pagina’s. De gewenste aanbieding vind je in een handomdraai. Ook is het vergelijken van twee supermarkt folders veel eenvoudiger. Dat kan een hele uitkomst zijn, want aanbiedingen wisselen enorm per supermarkt en per week. Daarnaast kun je soms direct zoeken op een artikel. Soms kun je direct producten bestellen vauit de folder.

Heel Nederland maakt elke dag weer gebruik van de bekende aanbiedingen. Een paar euro besparen bij de supermarkt is mooi meegenomen toch? Merken zoals Salumeo kunnen best aan de prijzige kant zijn. Dan is het maar wat fijn dat de Ledlampen en Wafels wat goedkoper zijn. De Lidl Ridderkerk komt elke week weer op de proppen mooie aanbiedingen. Die vind je allemaal in hun folder.Meestal vind je ruim 27 soorten producten in de week-folder. Ook inwoners van Ridderkerk kunnen hiervan profiteren. Zo kan je gebruik maken van de 1+1 gratis actie. Je vind het filiaal aan de: Amerstraat 2, 2987CA, te Ridderkerk. Ga naar de site van deze super voor actuele openingstijden (lidl.nl). Geen tijd voor de supermarkt? Online boodschappen doen is dan een uitkomst. Kijk direct of dit al kan bij Lidl Ridderkerk.

Doe jij al online boodschappen? Veel consumenten inRidderkerk doen dit al.Zo koop je bijvoorbeeld Diepvries schelpdieren producten eenvoudig & snel online. Bekijk of dit bij Lidl Ridderkerk beschikbaar is? Kijk dan op de website (lidl.nl). Online boodschappen doen gaat gewoon veel sneller. Niet langer in de auto/fiets/bus naar de supermarkt! Normaal gesproken duurt dat zo’n 5 minuten. Dit staat nog los van de tijd die je kwijt bent met parkeren. Ook het wachten in rij voor de kassa kan soms lang duren. Met je winkelwagen gevuld met artikelen van (argeta) en (j-m-da-fonseca). Handig om te weten: De aanbiedingen uit de folder zijn ook online van toepassing. Dus de 4 halen 2 betalen prijsverlagingen gelden ook hier. Ook de digitale folder van Lidl Ridderkerk biedt jou ook deze week weer een aantal mooie aanbiedingen. De voordeelacties vind je in allerlei populaire categorieën als (pijnstillers) en (paasbrood-gebak). Je hebt zo een besparing te pakken van €43. Maak het jezelf gemakkelijk en laat de boodschappen bezorgen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!