Lidl Purmerend Folder


Lidl Purmerend Folder

Op zoek naar de nieuwste folder van de Lidl in Purmerend? Hier bekijk je op je gemak alle recente folders en acties. Wij hebben 1 recente folder gevonden van Lidl Purmerend. Klik op de groene knop, en bekijk direct de folder met alle actuele aanbiedingen! Vergeet ook niet de folders van andere supermarkten te openen. Goed om te weten: vaak kun je aanbiedingen ook online bestellen.

1 recente folder gevonden!
Folder Lidl Purmerend van week 33

lidl folder

Folder deze week! (week 33)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 32)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 31)

Lidl Purmerend folder van deze week online bekijken

De folder bomvol aanbiedingen van Lidl in Purmerend wordt elke week huis-aan-huis verspreid. In deze (dikke) folder vind je iedere week weer de beste acties terug. Vandaag (12 augustus 2020) de week-folder nog niet ontvangen? Of bekijk je de supermarkt-folder gewoon liever online? Selecteer aan de linkerkant de actuele folder en check de folder van Lidl Purmerend direct online op je PC, mobiel of laptop.

De acties (2 voor prijs van 1, afgeprijsde artikelen enz.) van de Lidl in Purmerend zijn elke weer weer compleet anders. Supermarkt-producten als spatels lepels stampers en welbekende merken als maitre paul kun je met enige regelmaat in deze folder terugvinden. Vergeet niet dat folders in vrijwel alle gevallen slechts 1 week geldig zijn. Check dus altijd voor de zekerheid of de folder nog wel geldt. Aan de linkerkant selecteer je direct de geldige en actuele lidl folder.

Mist de folder van deze week?

De Lidl Purmerend folder van week 33 nog niet online te raadplegen? Of is de weergegeven folder niet accuraat? Laat het ons weten! Wij verzamelen elke week weer de nieuwste folders van alle supermarkten. Het kan gebeuren dat er een folder mist, of dat de verkeerde folder getoond wordt. Stel ons op de hoogte van een missende of een foutieve folder!

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Purmerend direct openen vanuit je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste folders.

Best gewaardeerde folders van 33

Als bezoeker heb je de mogelijkheid om elke folder te beoordelen. Daarom vind je hieronder de beste beoordeelde folders van deze week. In deze top-folders vind je een aantal mooie acties en aanbiedingen! Het kan dus geen kwaad om even door deze folders te bladeren. Geef ook jouw mening over de folder van Lidl Purmerend van week 33. Hoe kan ik dat doen? Dit is heel eenvoudig. Selecteer hieronder het aantal sterren.

Adresgegevens Lidl Purmerend

In en rondom Purmerend zijn verscheidene winkels van Lidl te bezoeken. Een veelbezocht filiaal vind je op het volgende adres:

  • Wagenweg 1, 1442BX, Purmerend

Komt het niet uit om boodschappen te gaan doen? Meer en meer supers bieden nu de optie om online boodschappen te doen.
Stem op de folder van Lidl Purmerend.
3.3

Wat is jouw oordeel van de Lidl Purmerend folder?

De meest actuele aanbiedingen van deLidl in Purmerend staan netjes opgesomt in de folder. Wij horen graag hoe jij denkt over de weekfolder van Lidl Purmerend. Wat vind je van de kortingen? Absolute aanraders of juist niet? Bevat de folder aanbiedingen uit verschillende schappen? Of zijn er producten die je nog mist? En hoe zit het met de verhouding A-merken en huismerken? Geef direct jouw stem! Geef je 1 ster, dat vind je het waardeloos. 3 sterren is matig en 5 sterren is uitmuntend. De folder van Lidl in Purmerend kreeg van ons als een score. Dit is terug te vinden op deze pagina. Zelf beoordelen? Gebruik daarvoor de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Ben jij ook zo gek op aanbiedingen in de folders? Wekelijks krijgt iedereen ze thuis door de brievenbus. Gemiddeld ontvangen we wel 16 folders per week. Bekende folders zijn die van: Profijt Meubel en Game Mania. Door deze folders bekijk je altijd de beste Goody Good Stuff of Basis thee kortingen. Is de actuele folder deze week niet bij jou bezorgd? In dat geval haal je de folder zelf op bij Lidl Purmerend. Deze ligt meestal voorin de winkel, of vraag het bij de servicebalie. De folder kun je ook gewoon vanuit je luie stoel online bekijken. Lidl Purmerend publiceert de week-folder altijd online. Check meteen de online Lidl Purmerend folder. De online supermarkt voordeel beidt veel voordelen. De verlopen folders zijn ook nog te vinden. Zoals week 6. Je bladert snel door de 35 pagina’s. Zo heb je elke aanbieding in een handomdraai gevonden. Via internet kun je razendsnel aanbiedingen vergelijken. Niet gek, want acties van supermarkten wisselen enorm. Ook handig: vaak is er een zoekfunctie om direct te zoeken op een product. Bij sommige folders kun je direct bestellen vanuit de folder.

Iedereen houdt ervan om aanbiedingen te scoren. Wat euro’s besparen bij het afrekenen is altijd een mooie meevaller. Merkartikelen van Beemster zijn soms behoorlijk duur. Hoe fijn is het dan dat de Fruitige port en Vleesbouillon goedkoper geprijst zijn. De shop Lidl Purmerend biedt elke week weer een aantal top-aanbiedingen. Die vind je allemaal in hun folder.Vaak vind je meer dan 39 aanbieding in de folder van deze super. Ook de mensen in Purmerend profiteren daar natuurlijk van. Denk hierbij aan acties als de 3+1 gratis actie. O.a het filiaal aan de: Wagenweg 1, 1442BX, in Purmerend. De openingstijden kun je bekijken op de website van de supermarkt (lidl.nl). Kom je er deze week niet aan toe om de super te bezoeken? Check in dat geval even of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl Purmerend.

Doe jij al boodschappen via internet? Veel mensen in en rondom Purmerend bestellen al online. Zo bestel je o.a. Lifestyle man tijdschriften producten vanaf je tablet, PC of mobiel. Bekijk of dit bij Lidl Purmerend te gebruiken is? Bekijk dit op de website (lidl.nl). Je kunt er zoveel tijd mee besparen. Je hoeft niet meer naar de supermarkt te rijden. Dit kost je al snel 5 minuutjes. Om nog maar te zwijgen over parkeer problemen. Ook de kassa rij kan lang zijn als je alle producten op de band legt van bijvoorbeeld (warsteiner) en (zwagers). Meestal zijn de folder-aanbiedingen ook online geldig. Dus alle 3 halen 1 betalen kortingen doen ook hier mee. Ook de internet folder van Lidl Purmerend pronkt ook deze week met mooie acties. Vaak vind je hier producten uit categorieën als (kipcorn-diepvries) en (borlotti-bonen-conserven). Je realiseerd zo een besparing van €37. Wacht daarom niet langer en bestel de boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!