Lidl Nieuwegein Folder


Lidl Nieuwegein Folder

Op zoek naar de meest recente folder van de Lidl in Nieuwegein? Check hier direct de meest actuele folder van deze week! Wij hebben deze week 1 actuele folder aangetroffen van Lidl Nieuwegein. Klik op de groene button en bekijk de folder direct online. Of open de week-folder van een andere super bij jou in de buurt. Bij veel supermarkten kun je de aanbiedingen uit de folder ook online bestellen.

1 geldige folder gevonden!
Folder Lidl Nieuwegein van week 39

lidl folder

Folder deze week! (week 39)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 38)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 37)

Lidl Nieuwegein folder van deze week online bekijken

De weekfolder van Lidl in Nieuwegein wordt iedere week bij iedereen thuisbezorgd. In deze folder vind je elke week weer een overzicht met de beste aanbiedingen. Vandaag (27 september 2020) de week-folder nog niet ontvangen? Of geef je de voorkeur aan de online versie van de folder? Kies links de actuele folder en lees de folder van Lidl Nieuwegein eenvoudig en snel online!

De acties (2 voor prijs van 1, afgeprijsde artikelen enz.) van de Lidl in Nieuwegein fluctueren nogal. Artikelen als meergranen brood en veel gekochte merken als signal vind je vaak terug in deze folder. De aanbiedingen uit de supermarkt folders zijn vaak niet langer dan een week geldig. Vergeet dus niet te controleren of de folder nog wel geldt (dit vind je vaak op de achterkant). Hiernaast vind je direct de actuele lidl folder.

Folder niet zichtbaar?

De Lidl Nieuwegein folder van week 39 nog niet beschikbaar? Of wordt de verkeerde folder weergegeven? Wij ontvangen graag jouw feedback. Wij trachten elke week de nieuwste folder te tonen op deze pagina. Mogelijk staat de actuele folder van deze supermarkt nog niet online. Klik op de onderstaande knop om een folder op te vragen.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Nieuwegein altijd als eerste in je mail? Nieuwe acties, aanbiedingen en folders als eerste ontvangen? Meld je aan!

Meest aantrekkelijke folders van 39

Op deze website kun je jouw stem uitbrengen op elke folder. De hoogst gewaardeerde folders bekijk je hieronder. Deze uitgelichte folders bevatten de beste aanbiedingen! Het is dus absoluut de moeite waard om deze te openen. Geef ook jouw mening over de folder van Lidl Nieuwegein van week 39. Hoe je jouw mening geeft? Heel simpel! Scroll naar beneden en stem direct.

Adres Lidl Nieuwegein

In en rondom Nieuwegein zijn meerdere supermarkten van Lidl te vinden. De meest centrale supermarkt vind je op het adres:

  • Kauwenhof 1, 3435SN, Nieuwegein

Weinig tijd of zin om naar de super te gaan? Grotere supermarkten bieden nu ook de mogelijkheid om via internet je boodschappen te doen.
Stem op de folder van Lidl Nieuwegein.
3.1

Wat vind jij van de Lidl Nieuwegein folder?

De grootste kortingen en aanbiedingen van Lidl in Nieuwegein vind je terug in de folders. Wij zijn benieuwd naar jouw mening over de folder van Lidl Nieuwegein. Hoe beoordeel jij de acties? Scherp, of vind je de kortingen erg laag? En hoe denk jij over de producten in de folder? Of mis je de gangbare producten een beetje? En is er een mooie mix van a-merken en huismerken? Plaats nu jouw stem! Geef je 1 ster, dat vind je het rampzalig. 3 sterren is zwak en 5 sterren is uitmuntend. De folder van Lidl in Nieuwegein hebben we doorgebladerd en beoordeeld. De score kun je hieronder bekijken. Ook stemmen? Open dan meteen de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Ben je iemand die alle folders bekijkt? Elke week weer worden ze bezorgd bij miljoenen huishoudens. De gemiddelde consument krijgt al gauw 22 folders per week. Ze komen van veel verschillende winkels: Denk aan Budget Home Store en Modern. Folders zijn een handig hulpmiddel: je bent altijd op de hoogte van nieuwe Johma of Gehaktballetjes aanbiedingen. Het kan zijn dat de folder niet bij jou is aangekomen. Gelukkig kun je de folder altijd afhalen bij Lidl Nieuwegein. De folders liggen vaak uitgestald vooraan in de winkel. De supermarkt-folders kun je ook via internet bekijken. Lidl Nieuwegein zorgt er elke week voor dat de actuele folder online te downloaden is. Check meteen de online Lidl Nieuwegein folder. De online supermarkt voordeel beidt veel voordelen. Oude folder terugkijken. Dat kan. Bijvoorbeeld die van week 7. Je gaat snel door de 19 pagina’s. Op die manier heb je een bepaalde aanbieding zo gevonden. Ook is het vergelijken van twee supermarkt folders veel eenvoudiger. Aanbiedingen en acties zijn elke week weer enorm verschillend. Ook is er vaak een zoekfunctie. Het is vaak mogelijk om producten uit de folder meteen online te bestellen.

Heel Nederland maakt elke dag weer gebruik van de bekende aanbiedingen. Elke consument houdt wel van wat extra korting bij de kassa toch? Welbekende merken zoals The Devon Cream Company kunnen flink aan de prijs zijn. Je bespaart gelijk wanneer de Roomboter en de Japanse mix wat goedkoper zijn. De supermarkt Lidl Nieuwegein biedt regelmatig (ludieke) acties met hoge kortingen. Kijk daarvoor in de hun folder. Er staan al snel meer dan 36 aanbiedingen in de supermarkt folders. Ook mensen woonachtig in Nieuwegein profiteren daar natuurlijk van. Zo kan je gebruik maken van de 4 halen 2 betalen actie. O.a het filiaal aan de: Kauwenhof 1, 3435SN, in Nieuwegein. Ga naar de site van deze super voor actuele openingstijden (lidl.nl). Heb je geen tijd voor het bezoekje aan de supermarkt? Bekijk dan direct of je ook via internet kunt bestellen bij Lidl Nieuwegein.

Doe jij thuis alle boodschappen al gewoon online? Veel mensen in en rondom Nieuwegein bestellen regelmatig hun boodschappen online. Op de manier bestel je Specialiteiten producten vanaf je computer of telefoon. Uitzoeken of dit bij Lidl Nieuwegein tot de mogelijkheden behoort? Dit kan op de site (lidl.nl). Een belangrijk voordeel is dat je veel tijd bespaart. Je hoeft niet in de auto te stappen en naar de supermarkt te rijden. Normaal gesproken duurt dat zo’n 19 minuutjes. Dit staat nog los van de tijd die je kwijt bent met parkeren. Vergeet ook niet de tijd dat je aan het wachten bent bij de kassa voor het afrekenen van producten als (yumyum) en (provamel). En de aanbiedingen die je vind in de folder zijn ook online vaak gewoon geldig. Dus de 2+2 gratis acties zijn ook hier geldig. De (internet) folder van Lidl Nieuwegein heeft ook deze week weer scherpe aanbiedingen. Je vindt hierin o.a. producten uit de groepen (gezichtsreiniging-vrouw) en (prepaid). Doe slim je boodschappen en bespaar al snel €39. Houd daarom de tijd in de gaten en bestel de boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!