Lidl Middelharnis Folder


Lidl Middelharnis Folder

Op zoek naar de meest recente folder van de Lidl in Middelharnis? Op deze website vind je alle actuele folders en aanbiedingen! Wij hebben 1 recente folder gevonden van Lidl Middelharnis. Klik op de groene knop, en bekijk direct de folder met alle actuele aanbiedingen! Of kies een folder van een andere supermarkt. Goed om te weten: vaak kun je aanbiedingen ook online bestellen.

1 recente folder gevonden!
Folder Lidl Middelharnis van week 23

lidl folder

Folder deze week! (week 23)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 22)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 21)

Lidl Middelharnis folder van deze week online bekijken

De populaire folder van Lidl in Middelharnis wordt in de hele buurt huis-aan-huis bezorgd. In de folder staan iedere week de top-aanbiedingen en andere acties. Is de folder van de week van (4 juni 2020) nog niet bij jou bezorgd? Of wil je de folder gewoon liever online bekijken? Selecteer aan de linkerkant de actuele folder en check de folder van Lidl Middelharnis op je gemak online!

De aanbiedingen en kortingsacties van de Lidl in Middelharnis zijn per week enorm verschillend. Populaire boodschappen zoals huid haar nagel en artikelen van merken als dermolin worden vaak aangeboden in deze folder. Houd er rekening mee dat aanbiedingen vaak maar 1 week gelden. Het is altijd handig om even te controleren of de folder nog niet verlopen is. Klik hiernaast direct op de nieuwste en actuele lidl folder.

Mist de folder van deze week?

De Lidl Middelharnis folder van deze week (week 23) nog niet aanwezig op deze pagina? Of wordt er een oude folder getoond? Wij waarderen het als je ons een handje helpt. Wij willen jou elke week voorzien van de nieuwste supermarkt-folders. Het komt af en toe voor dat er een verkeerde folder online staat. Stel ons op de hoogte van een missende of een foutieve folder!

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Middelharnis in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste folders.

Best gewaardeerde folders van 23

Iedere supermarkt-folder kan worden beoordeeld door gebruikers. Hieronder vind je een selectie van de best beoordeelde supermarkt-folders. Deze goed beoordeelde folders staan bomvol met geweldige aanbiedingen. Het is dus zeker de moeite om deze even te bekijken. Beoordeel direct de folder van Lidl Middelharnis van week 23. Hoe je dat doet? Je doet dit eenvoudig door op 1, 2, 3, 4 of 5 sterren te klikken.

Adresgegevens Lidl Middelharnis

Rondom Middelharnis zijn er verschillende filialen van Lidl aanwezig. Een super die je wellicht wel kent is goed bereikbaar:

  • De Hofjes 2, 3241ML, Middelharnis

Supermarkt gesloten? Bij steeds meer supers kun je nu ook online boodschappen doen!
Geef je mening over de folder van Lidl Middelharnis.
4.1

Wat is jouw oordeel van de Lidl Middelharnis folder?

De hoogste kortingen van de Lidl in Middelharnis bekijk je altijd in de week-folder. Wij zijn benieuwd naar jouw mening over de folder van Lidl Middelharnis. Wat zeg jij over de acties en prijzen? Scherp?En zijn de folder-aanbiedingen gevarieerd? Of zijn er producten die je nog mist? Zijn de a-merken ook goed vertegenwoordigd? Stem mee! Geef je 1 ster, dat vind je het rampzalig. 3 sterren is redelijk en 5 sterren is uitmuntend. De folder van Lidl in Middelharnis hebben we doorgebladerd en beoordeeld. Die vind je hiernaast. Je mening geven? Gebruik daarvoor de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de huis-aan-huis folders. Iedereen kent het wel: De huis-aan-huis folder van (plaatselijke) winkels. Gemiddeld gezien krijgen we zo’n 16 folders per week. Welbekende folders zijn die van Nissan en Tulp Keukens. Dankzij deze folders ben je altijd op de hoogte van Drum of Oog en oor kortingen. Is de actuele folder deze week niet bij jou bezorgd? In de meeste gevallen kun je de folder gewoon ophalen bij Lidl Middelharnis. Deze ligt meestal voorin de winkel, of vraag het bij de servicebalie. De folder is ook online beschikbaar. Lidl Middelharnis biedt elke week een digitale versie van de folder aan. Download direct de online Lidl Middelharnis folder. Velen maken al gebruik van de handige online folder. Oude folder terugkijken. Dat kan. Bijvoorbeeld die van week 37. Je gaat snel door de 26 pagina’s. In de digitale folder vind je veel sneller wat je zoekt. Acties en aanbiedingen met elkaar vergelijken gaat online ook heel eenvoudig. Handig, want de huidige aanbiedingen wisselen nogal per supermarkt. Daarnaast kun je soms direct zoeken op een artikel. In sommige folders zijn de aanbiedingen klikbaar: je kunt direct online bestellen.

Wie houdt er nu niet van korting op de boodschappen? Iedereen vindt het prettig om te besparen bij de super toch? Merken zoals Kellogg’s zijn vaak vrij duur. Je bestelt natuurlijk direct als de Kinder ontbijtgranen en Wimpers en wenkbrauw wat voordeliger zijn. De winkel Lidl Middelharnis heeft zeer regelmatig mooie aanbiedingen beschikbaar. Die vind je allemaal in hun folder.Gemiddeld gezien vind je zo’n 39 soorten producten in de week-folder. Ook inwoners van Middelharnis besparen geld op deze manier. Populaire acties zijn bijvoorbeeld de 3+1 gratis actie. Je vind het filiaal aan de: De Hofjes 2, 3241ML, in Middelharnis. De openingstijden kun je bekijken op de website van de supermarkt (lidl.nl). Geen tijd voor de supermarkt? Check dan even of je ook online kunt bestellen bij Lidl Middelharnis.

Doe jij al online boodschappen? Veel mensen uit Middelharnis bestellen al online. Zo bestel je o.a. Donner kebab producten vanaf je smartphone of computer. Bekijk of dit bij Lidl Middelharnis mogelijk is? Ga daarvoor naar (lidl.nl). Allereerst bespaar je er enorm veel tijd mee. Je hoeft namelijk niet naar de supermarkt te reizen. Dit duurt vaak al zo 15 minuten. Dit staat nog los van de tijd die je kwijt bent met parkeren. Laat staan dat je de tijd meetelt bij de kassa voor het afreken van je producten van (1-de-beste) en (jordan). En de aanbiedingen die je vind in de folder zijn ook online vaak gewoon geldig. Dus alle 40% kortingen zijn van toepassing. De (online) folder van Lidl Middelharnis pronkt ook deze week met mooie acties. De voordeelacties vind je in allerlei populaire categorieën als (olijfolie) en (kabeljauw-diepvries). Hiermee heb je snel een voordeel van €37. Houd daarom de tijd in de gaten en laat de boodschappen bezorgen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!