Lidl Maassluis Folder


Lidl Maassluis Folder

Nieuwsgierig naar de nieuwste folder van de Lidl in Maassluis? Hier vind je de folder van deze week, met de beste acties. Er is één geldige folder gevonden van Lidl Maassluis. Klik op de groene button en check alle week-aanbiedingen in de folder van deze week. Je kunt natuurlijk ook folders van andere supers bekijken. Bij veel supermarkten kun je de aanbiedingen uit de folder ook online bestellen.

1 recente folder gevonden!
Folder Lidl Maassluis van week 40

lidl folder

Folder deze week! (week 40)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 39)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 38)

Lidl Maassluis folder van deze week online bekijken

De folder met aanbiedingen van Lidl in Maassluis wordt elke week huis-aan-huis verspreid. In deze folder vind je elke week weer een overzicht met de beste aanbiedingen. De folder die vandaag (29 september 2020) geldig is gemist? Of geef je de voorkeur aan de online versie van de folder? Kies hier links de geldige folder van deze week en bekijk de folder van Lidl Maassluis direct online op je PC, mobiel of laptop.

De kortingsacties van de Lidl in Maassluis zijn elke week weer anders. Supermarkt-producten als koekjes met chocolade en veel gekochte merken als vaseline vind je vaak terug in deze folder. Veel aanbiedingen zijn vaak maar een week geldig. Het is dus sowieso handig om even te checken of je wel de juiste folder voor je hebt. Aan de linkerzijde bekijk je meteen de actuele lidl folder.

Folder (nog) niet aanwezig?

De Lidl Maassluis folder van week 40 nog niet beschikbaar? Of kom je er achter dat de folder niet actueel is? Laat het ons aub weten. Wij proberen alle actuele folders op deze website te tonen. Soms ontbreekt er een folder, of wordt er een verkeerde folder aangeboden. Via de onderstaande button kun je een ontbrekende folder melden.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Maassluis liever in je mailbox bekijken? Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe folders? Meld je dan aan!

Best gewaardeerde folders van 40

Elke folder kan worden beoordeeld door de gebruikers. Handig: Hieronder bekijk je de top-3 folders van deze week. Deze selectie folders staan vol met geweldige aanbiedingen. Oftewel: Deze folders zijn meer dan de moeite waard. Beoordeel zelf ook de folder van Lidl Maassluis van week 40. Hoe breng ik een stem uit? Dat kan eenvoudig door 1 – 5 sterren te geven voor deze folder.

Adres Lidl Maassluis

In de buurt van Maassluis zijn er voldoende winkels van Lidl aanwezig. Een centrale vestiging van deze super is gevestigd aan:

  • Westeinde 32, 3146BZ, Maassluis

Komt het niet uit om boodschappen te gaan doen? Dan is online boodschappen doen wellicht een uitkomst voor jou! Dit kan bij steeds meer supers.
Stem op de folder van Lidl Maassluis.
3.8

Wat vind jij van de inhoud van de Lidl Maassluis folder?

De hoogste kortingen van de Lidl in Maassluis bekijk je altijd in de week-folder. Wij horen graag wat jij vind van de folder van Lidl Maassluis. Wat zeg jij over de aanbiedingen? Aantrekkelijk?En wat vind je van de variatie in de folder? Of mis je bijvoorbeeld een groente-aanbieding? Staan er ook A-merken in, of toch met name huismerken? Beoordeel nu zelf! Geef je 1 ster, dat vind je het rampzalig. 3 sterren is redelijk en 5 sterren is formidabel. De folder van Lidl in Maassluis hebben we doorgebladerd en beoordeeld. Deze vind je op deze pagina. Zelf beoordelen? Kijk dan eerst in de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de huis-aan-huis folders. Elke week weer worden ze bezorgd bij miljoenen huishoudens. Gemiddeld ontvangen we wel 12 folders per week. Typische winkels die folders verspreiden zijn: Shopdichtbij.nl en LIFETIME Kidsroom. Met behulp van supermarkt-folders bekijk je altijd de laatste Taksi of Beschuit acties. Is de actuele folder deze week niet bij jou bezorgd? Gelukkig kun je de folder altijd afhalen bij Lidl Maassluis. Vraag in de winkel gewoon even naar de folder van deze week. De folder is trouwens ook digitaal beschikbaar. Lidl Maassluis biedt elke week een digitale versie van de folder aan. Bekijk ‘m nu online: de online Lidl Maassluis folders. Deze online bekijken heeft veel voordelen. Natuurlijk kun je oude folders kijken uit week 44. Je kunt snel bladeren door de 21pagina’s. Die ene aanbieding waar jij naar op zoek was heb je dus zo gevonden. Online kun je ook snel folders naast elkaar leggen. Geen overbodige luxe, want de prijzen van supermarkten zijn erg verschillend. Sommige folders hebben een handige zoekfunctie. Soms is er zelfs een directe koppeling tussen folder en webshop.

Heel Nederland maakt elke dag weer gebruik van de bekende aanbiedingen. Een paar euro besparen bij de supermarkt is mooi meegenomen toch? Welbekende merken zoals Van Dijk kunnen soms best wel prijzig zijn. Het is altijd mooi meegenomen wanneer de Anti-insect en Digitale opslagmedia extra voordelig geprijsd zijn. De winkel Lidl Maassluis heeft zeer regelmatig mooie aanbiedingen beschikbaar. Dit is te bekijken in de folder. Vaak vind je meer dan 28 aanbiedingen in de supermarkt folders. Ook consumenten in Maassluis profiteren van deze kansen. Populaire acties zijn bijvoorbeeld de 1+1 gratis actie. Bezoek de supermarkt op: Westeinde 32, 3146BZ, te Maassluis. Weten tot hoe laat de winkel geopend is? Bekijk dan de website van de super (lidl.nl). Heb je geen tijd voor het bezoekje aan de supermarkt? Check dan even of je ook online kunt bestellen bij Lidl Maassluis.

Gebruik jij al een app om de boodschappen online te doen? Veel huishoudens in Maassluis doen dit al.Zo koop je bijvoorbeeld Uien producten gewoon via internet. Wil je weten of dit ook bij Lidl Maassluis te gebruiken is? Kijk dan op de website (lidl.nl). Boodschappen via internet bestellen gaat een stuk rapper. Je hoeft namelijk niet naar de supermarkt te reizen. Dit kost je al snel meer dan 15 minuutjes. In het centrum is het daarnaast ook lastig om te parkeren. Vergeet ook niet de tijd dat je aan het wachten bent bij de kassa voor het afrekenen van producten als (disney) en (i-say). De folder aanbiedingen in de winkel zijn ook geldig online. Dus de 30% kortingen loop je niet mis. Ook de digitale folder van Lidl Maassluis pronkt ook deze week met mooie acties. De acties vind je terug in vrijwel alle schappen, zoals: (kikkererwten-gedroogd) en (chocoladepasta). Koop slim, en realiseer een besparing van ruim €28. Wij adviseren daarom 1 ding: bestel de boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!