Lidl Haarlem Folder


Lidl Haarlem Folder

Op zoek naar de nieuwste folder van de Lidl in Haarlem? Dan zit je hier goed! Hier vind je alle nieuwste folders van deze week. In ons systeem is 1 recente folder gevonden van Lidl Haarlem. Via de onderstaande groene knop bekijk je de folder meteen online. Vergeet ook niet de folders van andere supermarkten te openen. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om folder-aanbiedingen online te kopen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Lidl Haarlem van week 38

lidl folder

Folder deze week! (week 38)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 37)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 36)

Lidl Haarlem folder van deze week online bekijken

De welbekende folder van Lidl in Haarlem wordt bij alle omwonenden in de bus bezorgd. Zoals je gewend bent vind je in deze weekfolder altijd de beste aanbiedingen. Is de folder van de week van (18 september 2020) nog niet bij jou bezorgd? Of houd je er van om folders via internet te lezen? Kies hier links de geldige folder van deze week en lees de folder van Lidl Haarlem gemakkelijk en snel online!

De folderacties van de Lidl in Haarlem fluctueren nogal. Boodschappen als australische witte wijn vol en populaire merken als al forno worden vaak in deze folder meegenomen. De aanbiedingen uit de supermarkt folders zijn vaak niet langer dan een week geldig. Vergeet dus niet te controleren of de folder nog wel geldt (dit vind je vaak op de achterkant). Hiernaast vind je direct de actuele lidl folder.

Onjuiste folder?

De Lidl Haarlem folder van deze week (week 38) niet verkrijgbaar op deze website? Of wordt er een oude folder getoond? Dan horen wij dit graag. Wij trachten elke week de nieuwste folder te tonen op deze pagina. Mogelijk staat de actuele folder van deze supermarkt nog niet online. Via de onderstaande button kun je een ontbrekende folder melden.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Haarlem als eerste in je mailbox? Nieuwe acties, aanbiedingen en folders als eerste ontvangen? Meld je aan!

De beste beoordeelde folders van week 38

Gebruikers kunnen iedere supermarkt-folder sterren geven. Hieronder vind je een selectie van de best beoordeelde supermarkt-folders. Deze uitgelichte folders bevatten de beste aanbiedingen! Blader dus zeker even door deze folders heen! Stem zelf ook op de folder van Lidl Haarlem van week 38. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Scroll naar beneden en geef 1 t/m 5 sterren.

Adresgegevens Lidl Haarlem

Rondom Haarlem zijn verscheidene winkels van Lidl beschikbaar. Een super die je wellicht wel kent is goed bereikbaar:

  • Professor Donderslaan 5, 2035EG, Haarlem

Is deze supermarkt al dicht? Bij een groeiend aantal supermarkten kun je nu ook online bestellen!
Stemmen op de folder van Lidl Haarlem.
3.7

Wat vind jij van de inhoud van de Lidl Haarlem folder?

De beste aanbiedingen van de Lidl in Haarlem zijn te vinden in de folder. Wij horen graag wat jij vind van de folder van Lidl Haarlem. Hoe vind je de voordeelacties? Zou je er direct voor naar de winkel gaan? En zijn de produten uit de folder veelzijdig genoeg? Of mis je bijvoorbeeld een groente-aanbieding? En wat vind je van de merken? Beoordeel nu zelf! Geef je 1 ster, dat vind je het waardeloos. 3 sterren is zwak en 5 sterren is uitmuntend. De folder van Lidl in Haarlem is door ons bekeken en beoordeeld. Deze vind je op deze pagina. Zelf beoordelen? Bekijk direct de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Ben jij ook zo gek op aanbiedingen in de folders? Elke week ontvangt iedereen ze aan huis. Gemiddeld gezien krijgen we zo’n 21 folders per week. Deze komen van de meest uiteenlopende winkels zoals PartsNL en Dirck III. Handig: want zo wordt je altijd op de hoogte gebracht van bijvoorbeeld nieuwe Red Bull of Lollies kortingsacties. Heeft de bezorger jouw brievenbus overgeslagen? In dat geval haal je de folder geowon op bij Lidl Haarlem. Vraag het bij een van de medewerkers. De folder is trouwens ook digitaal beschikbaar. Lidl Haarlem biedt haar folder altijd digitaal aan. Bekijk direct de Lidl Haarlem folder. De online folder is voor velen een uitkomst. Zo kun je ook oude folders zoeken uit week 3. Je doorloopt supersnel de 6 pagina’s. Zo heb je elke aanbieding in een handomdraai gevonden. Acties en aanbiedingen met elkaar vergelijken gaat online ook heel eenvoudig. De kortingen van supermarkten kunnen namelijk erg wisselen. Vaak kun je ook zoeken binnen de folder. Soms kun je direct producten bestellen vauit de folder.

Iedereen is gek op korting bij de supermarkt! We willen immers allemaal wel iets besparen toch? Welbekende merken zoals Westmalle kunnen best aan de prijzige kant zijn. Je profiteert direct als de Broodsnacks en de Kokosdranken wat voordeliger zijn. De supermarkt Lidl Haarlem zorgt dat er elke week weer de mooiste aanbiedingen klaar staan. Die vind je allemaal in hun folder.Normaal gesproken vind je wel meer dan 36 producten uit de folder in de aanbieding. Ook inwoners van Haarlem kunnen hiervan profiteren. Denk aan voordeelacties zoals de 3 halen 2 betalen actie. O.a het filiaal aan de: Professor Donderslaan 5, 2035EG, te Haarlem. Bezoek de website van deze super voor actuele openingstijden (lidl.nl). Kom je er deze week niet aan toe om de super te bezoeken? Boodschappen via internet bestellen kan dan erg handig zijn. Kijk nu of dit kan bij Lidl Haarlem.

Doe jij al boodschappen via internet? Veel supermarkt-bezoekers uit Haarlem bestellen regelmatig hun boodschappen online. Je koopt zo bijvoorbeeld Rooibosthee producten vanaf je tablet, PC of mobiel. Wil je weten of dit ook bij Lidl Haarlem te gebruiken is? Ga daarvoor naar (lidl.nl). Online boodschappen doen levert een enorme tijdwinst op. Het is niet meer nodig om met de auto/fiets naar de super te reizen. De gemiddelde Nederlander kost dat al snel 12 minuten. Ook het wegzetten van de auto is vaak een drama. Vergeet ook niet de tijd dat je aan het wachten bent bij de kassa voor het afrekenen van producten als (tilda) en (alpaca). En de aanbiedingen die je vind in de folder zijn ook online vaak gewoon geldig. Dus de 3 halen 1 betalen prijsverlagingen gelden ook hier. De supermarkt folder van Lidl Haarlem biedt deze week weer mooie voordeelacties. De acties vind je terug in vrijwel alle schappen, zoals: (aambeien) en (pinda-s-diverse). Je hebt zo een besparing te pakken van €44. Kies voor gemak en snelheid, en laat de boodschappen bezorgen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!