Lidl Groningen Folder


Lidl Groningen Folder

Op zoek naar de nieuwste folder van de Lidl in Groningen? Hier vind je de folder van deze week, met de beste acties. Onze database heeft 1 actuele folder gevonden van Lidl Groningen. Via de groente button hieronder tover jij de actuele folder op je beeldscherm. Of open de week-folder van een andere super bij jou in de buurt. Veel aanbiedingen zijn direct online te bestellen.

1 geldige folder gevonden!
Folder Lidl Groningen van week 40

lidl folder

Folder deze week! (week 40)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 39)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 38)

Lidl Groningen folder van deze week online bekijken

De folder van Lidl in Groningen wordt in de gehele omgeving verspreid. Elke week weer vind je hier een selectie met mooie aanbiedingen. De folder van vandaag (29 september 2020) nog niet in de bus ontvangen? Of geef je de voorkeur aan de online versie van de folder? Klik hier links op de meest actule folder en check de folder van Lidl Groningen gemakkelijk en snel online!

De kortingen die je vindt in de folder van de Lidl in Groningen zien we elke week weer verschillen. Artikelen als zoete witte wijn en producten van merken zoals nutella kun je met enige regelmaat in deze folder terugvinden. Houd er rekening mee dat acties en aanbiedingen uit de folder slechts 1 week gelden. Controleer altijd even of je wel de juiste folder voor je hebt. Bekijk links direct de nieuwste en actuele lidl folder.

Onjuiste folder?

De Lidl Groningen folder van deze week (week 40) niet verkrijgbaar op deze website? Of kom je er achter dat de folder niet actueel is? Laat het ons aub weten. Op Supermarktfolder.com bekijk je elke week weer de nieuwste folders. Soms ontbreekt er een folder, of wordt er een verkeerde folder aangeboden. Klik op de blauw button, en meldt een fout of missende folder.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Groningen wekelijks in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een folder.

De top 3 folders van 40

Gebruikers kunnen stemmen op de supermarkt-folders op deze site. Daarom vind je hieronder de beste beoordeelde folders van deze week. Deze selectie folders staan vol met geweldige aanbiedingen. Blader dus zeker even door deze folders heen! Beoordeel direct de folder van Lidl Groningen van week 40. Hoe je dat doet? Dat doe je hieronder door op 1 – 5 sterren te klikken.

Adresgegevens Lidl Groningen

Rondom Groningen zijn verscheidene supers van Lidl te bezoeken. Een super die je wellicht wel kent is goed bereikbaar:

  • Van Lenneplaan 113, 9721PE, Groningen

Zit je in tijdnood, of weinig zin om naar de winkel te gaan? Steeds vaker kun je ook via internet boodschappen bestellen.
Ervaringen met de folder van Lidl Groningen.
3.3

Hoe beoordeel jij de Lidl Groningen folder?

De beste aanbiedingen van de Lidl in Groningen zijn te vinden in de folder. Wij zijn benieuwd wat jij vind van de folder van Lidl Groningen. Hoe beoordeel jij de acties? Scherp, of vind je de kortingen erg laag? En hoe denk jij over de producten in de folder? Of mis je de gangbare producten een beetje? Zijn het A-merken, of juist vooral huismerken? Plaats nu jouw stem! Geef je 1 ster, dat vind je het slecht. 3 sterren is zwak en 5 sterren is goed. De folder van Lidl in Groningen hebben wij al beoordeeld. De score kun je hieronder bekijken. Ook stemmen? Kijk dan eerst in de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de huis-aan-huis folders. Elke week weer worden ze bezorgd bij miljoenen huishoudens. In een gemiddelde week ontvang je al snel 22 folders per week. Deze komen van de meest uiteenlopende winkels zoals Maanweb en Bakkerij het Stoepje. Op die manier ben je voortdurend op de hoogte van actuele Ladessa of Cordon bleu kortingsacties. Het kan gebeuren dat de folder een week (per ongeluk) niet wordt bezorgd. Gelukkig kun je de folder altijd afhalen bij Lidl Groningen. In de winkel liggen er altijd wel een aantal exemplaren van de weekfolder. Ook kun je online naar de folder zoeken. Lidl Groningen publiceert de week-folder altijd online. Open nu de online Lidl Groningen folders. Deze online bekijken heeft veel voordelen. Natuurlijk kun je oude folders kijken uit week 39. Je gaat snel door de 5 pagina’s. Een aanbieding heb je zo gevonden Online kun je ook snel folders naast elkaar leggen. Niet gek, want acties van supermarkten wisselen enorm. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om te zoeken binnen een folder. In sommige folders zijn de aanbiedingen klikbaar: je kunt direct online bestellen.

Heel Nederland maakt elke dag weer gebruik van de bekende aanbiedingen. We willen allemaal wel een paar euro besparen bij de supermarkt toch? Welbekende merken zoals Heerlyckheden zijn vaak relatief kostbaar. Het is prettig wannneer de Kokosbrood en de Citroen en limoen met voordeel te kopen zijn. Het filiaal Lidl Groningen zorgt dat er elke week weer de mooiste aanbiedingen klaar staan. Kijk daarvoor in de hun folder. Normaal gesproken vind je wel meer dan 24 kortingsacties in de supermarkt folders. Ook bewoners in Groningen profiteren van deze kansen. Bijvoorbeeld van de 20% korting actie. O.a bij de vestiging op het adres: Van Lenneplaan 113, 9721PE, in Groningen. Openingstijden check je op de site van deze winkel (lidl.nl). Heb je geen tijd voor het bezoekje aan de supermarkt? Check in dat geval even of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl Groningen.

Doe jij thuis alle boodschappen al gewoon online? Veel mensen woonachtig in Groningen bestellen al online. Je boodschappentas vul je met Olijven speciaal producten gewoon via internet. Wil je weten of dit ook bij Lidl Groningen tot de opties behoort? Bekijk dit op de website (lidl.nl). Online boodschappen doen gaat gewoon veel sneller. Je hoeft niet meer met de auto of fiets naar de supermarkt te gaan. Dit duurt vaak al zo 16 minuten. Tijd voor het parkeren is hierbij nog niet eens meegerekend. Of in de kassa-rij te staan met je winkelwagen gevuld met producten van (k2r) en (swiffer). Voordeelacties & aanbiedingen uit de folder gelden ook online. Dus alle 1+1 gratis kortingen zijn van toepassing. Ook de online folder van Lidl Groningen bevat deze week weer een aantal mooie acties. De aanbiedingen komen uit allerlei schappen. Denk aan: (chocoladerepen-met-vulling-praline) en (krokante-muesli-regular). Doe slim je boodschappen en bespaar al snel €33. Kies voor gemak en snelheid, en bezoek de online supermarkt.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!