Lidl Geleen Folder


Lidl Geleen Folder

Zoek jij de meest actuele folder van de Lidl in Geleen? Dan zit je hier goed! Hier vind je alle nieuwste folders van deze week. Er is één geldige folder gevonden van Lidl Geleen. Via de groente button hieronder tover jij de actuele folder op je beeldscherm. Of bekijk de folder van een gerelateerde supermarkt. Bij steeds meer supermarkten kun je de aanbiedingen ook online bestellen.

1 recente folder gevonden!
Folder Lidl Geleen van week 03

lidl folder

Folder deze week! (week 03)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 02)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 01)

Lidl Geleen folder van deze week online bekijken

De welbekende folder van Lidl in Geleen wordt elke week weer bij duizenden huishoudens bezorgd. In de folder staan iedere week de top-aanbiedingen en andere acties. Vandaag (20 januari 2021) de wekelijkse folder nog niet gekregen? Of check je de folder liever op je computer of telefoon? Klik hiernaast op een van de lopende folders en lees de folder van Lidl Geleen hier direct vanaf je PC, tablet of telefoon.

De acties (2 voor prijs van 1, afgeprijsde artikelen enz.) van de Lidl in Geleen fluctueren nogal. Populaire boodschappen zoals spaanse witte wijn lichtzoet en merken als gum staan regelmatig in deze folder. Houd er rekening mee dat acties en aanbiedingen uit de folder slechts 1 week gelden. Bekijk dus altijd even de geldigheid van de folder (staat vaak op de achterkant). Hiernaast vind je direct de actuele lidl folder.

Mist de folder van deze week?

De Lidl Geleen folder van week 03 nog niet online te raadplegen? Of kom je er achter dat de folder niet actueel is? Wij waarderen het als je ons een handje helpt. Hier bekijk je elke week de actule folder van jouw favoriete supermarkt. Helaas gebeurt het soms dat er een onjuiste folder weergegeven wordt. Meld direct een foutieve of missende folder via de onderstaande knop.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Geleen als eerste in je mailbox? Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe folders? Meld je dan aan!

De beste beoordeelde folders van week 03

Als bezoeker kun je elke folder een aantal sterren geven. Voor jou hebben we de meest populaire folders van deze week verzameld. In deze top-3-folders vind je altijd de beste acties van deze week. Kortom: Deze folders moet je beslist even bekijken! Laat weten wat jij vindt van de folder van Lidl Geleen van week 03. Hoe je jouw mening geeft? Je doet dit eenvoudig door op 1, 2, 3, 4 of 5 sterren te klikken.

Adres Lidl Geleen

In (maar ook rondom) Geleen zijn er meerdere winkels van Lidl geopend. De meest bekende vestiging is waarschijnlijk:

  • Annastraat 7, 6161GV, Geleen

Komt het niet uit om boodschappen te gaan doen? Veel supermarkten bieden nu ook een webshop waar je online kunt bestellen.
Geef je mening over de folder van Lidl Geleen.
4.3

Wat voor score geef jij de Lidl Geleen folder?

De top-aanbiedingen van Lidl in Geleen staan netjes opgesomt in de folder. Wij zijn benieuwd naar jouw mening over de folder van Lidl Geleen. Wat vind je van de kortingen? Scherp, of vind je de kortingen erg laag? Vind je producten in de folder afwisselend?Of mis je bijvoorbeeld een groente-aanbieding? Zijn de a-merken ook goed vertegenwoordigd? Stem mee! Geef je 1 ster, dat vind je het slecht. 3 sterren is matig en 5 sterren is uitstekend. De folder van Lidl in Geleen is door ons bekeken en beoordeeld. De score kun je hieronder bekijken. Ook oordelen? Download dan nu de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Ben jij ook zo gek op aanbiedingen in de folders? Iedereen kent het wel: De huis-aan-huis folder van (plaatselijke) winkels. Gemiddeld krijgen we al snel 21 folders per week. Goede voorbeelden zijn de folders van Duursport.nl en Inter Chalet shoppingcenter. Via deze handige folders vind je altijd de actuele Jamin of Karbonades voordelen. Het kan gebeuren dat de folder een week (per ongeluk) niet wordt bezorgd. Gelukkig is de folder dan gewoon voorradig bij Lidl Geleen. De folder ligt meestal vooraan in de winkel. De folders van supermarkten bekijk je ook online. Lidl Geleen zorgt dat de huidige folder altijd online beschikbaar is. Tover hem direct op je beelscherm: de online Lidl Geleen folder. De online folder biedt tal van voordelen. Zo bekijk je ook oude folders zoals week 31. Je scant razendsnel de 31pagina’s. Een aanbieding heb je zo gevonden Via internet kun je snel folders met elkaar vergelijken. Dat kan een hele uitkomst zijn, want aanbiedingen wisselen enorm per supermarkt en per week. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om te zoeken binnen een folder. Soms is er zelfs een directe koppeling tussen folder en webshop.

Wie houdt er nu niet van korting op de boodschappen? We willen allemaal wel een paar euro besparen bij de supermarkt toch? Welbekende merken zoals Fast Research kunnen best aan de prijzige kant zijn. Hoe fijn is het dan dat de Voetverzorging en Diepvries kruiden in de aanbieding zijn. De shop Lidl Geleen biedt regelmatig (ludieke) acties met hoge kortingen. Check hiervoor altijd even de folder. Gemiddeld gezien vind je zo’n 40 producten uit de folder in de aanbieding. Ook klanten die wonen in Geleen profiteren van deze kansen. Een welbekend voorbeeld is de 2+1 gratis actie. O.a het filiaal aan de: Annastraat 7, 6161GV, in Geleen. Weten tot hoe laat de winkel geopend is? Bekijk dan de website van de super (lidl.nl). Is de winkel niet meer geopend? Kijk dan of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl Geleen.

Gebruik jij al mogelijkheden voor online boodschappen doen? Veel consumenten inGeleen maken hier al gebruik van.Je winkelmandje vul je met Wafels producten vanuit je luie stoel. Bekijk of dit bij Lidl Geleen te gebruiken is? Dit kan op de site (lidl.nl). Allereerst bespaar je er enorm veel tijd mee. Het is niet meer nodig om met de auto/fiets naar de super te reizen. Normaal gesproken duurt dat zo’n 6 minuutjes. Ook het wegzetten van de auto is vaak een drama. Laat staan dat je de tijd meetelt bij de kassa voor het afreken van je producten van (dubbelfrisss) en (sanature). De actieprijzen uit de folders zijn in vrijwel alle gevallen ook online geldig. Dus alle 3+1 gratis acties pas je ook hier toe. Ook de online folder van Lidl Geleen staat ook deze week bomvol mooie aanbiedingen. De aanbiedingen zijn veelzijdig. Denk aan categorieën als (portugese-rode-wijn-stevig) en (softone-lampen). Doe slim je boodschappen en bespaar al snel €24. Let daarom op de tijd en doe online boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!