Lidl Geldrop Folder


Lidl Geldrop Folder

Benieuwd naar de laatste folder van de Lidl in Geldrop? Op deze website vind je alle actuele folders en aanbiedingen! In ons systeem is 1 recente folder gevonden van Lidl Geldrop. Klik op de button hieronder om deze folder direct te bekijken. Of check de folder van een andere supermarkt in de buurt. Veel aanbiedingen zijn direct online te bestellen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Lidl Geldrop van week 38

lidl folder

Folder deze week! (week 38)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 37)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 36)

Lidl Geldrop folder van deze week online bekijken

De folder bomvol aanbiedingen van Lidl in Geldrop wordt iedere week bij iedereen thuisbezorgd. In deze (dikke) folder vind je iedere week weer de beste acties terug. Is de folder van de week van (18 september 2020) nog niet bij jou bezorgd? Of geef je de voorkeur aan de online versie van de folder? Pik hiernaast de meest recente folder en check de folder van Lidl Geldrop direct online op je PC, mobiel of laptop.

De acties (2 voor prijs van 1, afgeprijsde artikelen enz.) van de Lidl in Geldrop wisselen razendsnel. Supermarkt-producten als schalen en artikelen van merken als jagermeister zijn regelmatig in de folder te vinden! De aanbiedingen uit de supermarkt folders zijn vaak niet langer dan een week geldig. Bekijk dus altijd even de geldigheid van de folder (staat vaak op de achterkant). Bekijk links direct de nieuwste en actuele lidl folder.

Actuele folder nog niet online?

De Lidl Geldrop folder van week 38 nog niet online te raadplegen? Of wordt er een foutieve folder getoond? Geef ons dan even een seintje! Wij verzamelen elke week weer de nieuwste folders van alle supermarkten. Soms ontbreekt er een folder, of wordt er een verkeerde folder aangeboden. Via de onderstaande button kun je een ontbrekende folder melden.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Geldrop direct openen vanuit je mailbox? Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe folders? Meld je dan aan!

Uitgelichte folders van week 38

Als bezoeker kan je op elke folder stemmen. Hieronder het overzicht met de meest aantrekkelijke folders van deze week. Deze folders bevatten volgens de bezoekers de beste aanbiedingen. Het kan dus geen kwaad om even door deze folders te bladeren. Laat weten wat jij vindt van de folder van Lidl Geldrop van week 38. Hoe je jouw mening geeft? Heel simpel! Scroll naar beneden en stem direct.

Adres Lidl Geldrop

In en rondom Geldrop zijn meerdere supermarkten van Lidl geopend. Een populair filiaal vind je op het adres:

  • Winkelcentrum Coevering 15, 5665GA, Geldrop

Vandaag geen tijd voor de supermarkt? Meer en meer supers bieden nu de optie om online boodschappen te doen.
Jouw mening over de folder van Lidl Geldrop.
4.6

Hoe waardeer jij de Lidl Geldrop folder?

De wekelijkse kortingen van de Lidl in Geldrop lees je in hun folder. Tover hem direct op je beeldscherm: de online Lidl Geldrop. Wat zeg jij over de aanbiedingen? Scherp?En zijn de produten uit de folder veelzijdig genoeg? Of missen populaire aanbiedingen als bier en fruit? En hoe zit het met de verhouding A-merken en huismerken? Plaats nu jouw stem! Geef je 1 ster, dat vind je het rampzalig. 3 sterren is zwak en 5 sterren is goed. De folder van Lidl in Geldrop hebben door ons al een beoordeling ontvangen. Dit is terug te vinden op deze pagina. Ook oordelen? Kijk dan eerst in de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Speur jij altijd alle folders door? De huis-aan-huis folder is voor iedereen een bekend begrip. Gemiddeld gezien krijgen we zo’n 18 folders per week. Deze komen van de meest uiteenlopende winkels zoals Invito en Boots Apotheek. Op die manier ben je voortdurend op de hoogte van actuele Pepsi of Water kortingsacties. Het kan zijn dat de folder niet bij jou is aangekomen. Schrik niet: De folder kun je sowieso ophalen bij Lidl Geldrop. In de winkel liggen er altijd wel een aantal exemplaren van de weekfolder. De folder is ook online beschikbaar. Lidl Geldrop publiceert de week-folder altijd online. Tover hem direct op je beelscherm: de online Lidl Geldrop folder. Folders online doorbladeren is enorm handig. Zo bekijk je ook oude folders zoals week 5. Je spit snel door de 12 pagina’s. Online vind je daarom veel sneller wat je zoekt. Online kun je ook snel folders naast elkaar leggen. Niet gek, want acties van supermarkten wisselen enorm. Je kunt vaak ook zoeken op een specifiek product. Soms kun je aanbiedingen direct aanklikken en online bestellen.

Wie houdt er nu niet van korting op de boodschappen? Een paar euro besparen bij de supermarkt is mooi meegenomen toch? Supermarkt-producten van merken als Landana kunnen best aan de prijzige kant zijn. Het is prettig wannneer de Aardappelschijfjes en de Toiletpapier – 4 & 5 laags met voordeel te kopen zijn. De Lidl Geldrop zorgt dat er elke week weer de mooiste aanbiedingen klaar staan. Die vind je allemaal in hun folder.Vaak staan er meer dan 24 producten uit de folder in de aanbieding. Ook huishoudens in Geldrop gebruiken deze voordeelbonnen. Denk aan voordeelacties zoals de 4+1 gratis actie. Bezoek de supermarkt op: Winkelcentrum Coevering 15, 5665GA, te Geldrop. Openingstijden check je op de site van deze winkel (lidl.nl). Heb je geen tijd voor het bezoekje aan de supermarkt? Online boodschappen bestellen kan de oplossing zijn. Check of dit kan bij Lidl Geldrop.

Bestel jij alle producten online bij de supermarkt? Veel consumenten inGeldrop maken hier al gebruik van.Zo bestel je bijvoorbeeld Maaltijd Kruidenmixen producten gewoon via internet. Bekijk of dit bij Lidl Geldrop beschikbaar is? Kijk dan op de website (lidl.nl). Een belangrijk voordeel is dat je veel tijd bespaart. Het is niet meer nodig om met de auto/fiets naar de super te reizen. Normaal gesproken duurt dat zo’n 14 minuutjes. Tijd voor het parkeren is hierbij nog niet eens meegerekend. Of in de kassa-rij te staan met je winkelwagen gevuld met producten van (gr-vin-stellenbosch) en (flying-goose). Meestal zijn de folder-aanbiedingen ook online geldig. Dus alle 1+1 gratis acties pak je gewoon mee. De supermarkt folder van Lidl Geldrop heeft ook deze week weer scherpe aanbiedingen. Vaak vind je hier producten uit categorieën als (toiletpapier-2-laags) en (gardes). Profiteer van deze acties, en bespaar al gauw €48. Wacht daarom niet langer en bestel de boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!