Lidl Dordrecht Folder


Lidl Dordrecht Folder

Zoek jij de laatste folder van de Lidl in Dordrecht? Hier vind je de folder van deze week, met de beste acties. Deze week is er één folder gevonden van Lidl Dordrecht. Klik op de groene button en check alle week-aanbiedingen in de folder van deze week. Je kunt natuurlijk ook folders van andere supers bekijken. Goed om te weten: vaak kun je aanbiedingen ook online bestellen.

1 geldige folder gevonden!
Folder Lidl Dordrecht van week 40

lidl folder

Folder deze week! (week 40)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 39)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 38)

Lidl Dordrecht folder van deze week online bekijken

De populaire folder van Lidl in Dordrecht wordt elke week weer bij duizenden huishoudens bezorgd. In deze (dikke) folder vind je iedere week weer de beste acties terug. Vandaag (29 september 2020) de week-folder nog niet ontvangen? Of houd je er van om folders via internet te lezen? Kies links de actuele folder en bekijk de folder van Lidl Dordrecht meteen op je telefoon of computer!

De aanbiedingen en kortingsacties van de Lidl in Dordrecht fluctueren nogal. Artikelen als verse soep en populaire merken als hollandse kun je met enige regelmaat in deze folder terugvinden. Houd er rekening mee dat aanbiedingen vaak maar 1 week gelden. Bekijk dus altijd even de geldigheid van de folder (staat vaak op de achterkant). Bekijk links direct de nieuwste en actuele lidl folder.

Folder aanvragen

De Lidl Dordrecht folder van week 40 nog niet beschikbaar gesteld? Of is de weergegeven folder niet accuraat? Wij horen het graag! Wij proberen alle actuele folders op deze website te tonen. Mogelijk staat de actuele folder van deze supermarkt nog niet online. Klik op de blauw button, en meldt een fout of missende folder.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Dordrecht voortaan in je mailbox-bekijken? Schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een folder.

De beste beoordeelde folders van week 40

Iedere supermarkt-folder kan worden beoordeeld door gebruikers. Op basis van deze reviews vindt je hier een aantal uitgelichte folders van deze week. Deze selectie folders staan vol met geweldige aanbiedingen. Je kunt deze folders direct online bekijken. Laat ons weten wat jij vindt van de folder van Lidl Dordrecht van week 40. Hoe dat werkt? Dit is heel eenvoudig. Selecteer hieronder het aantal sterren.

Adresgegevens Lidl Dordrecht

In (en rondom) Dordrecht zijn een aantal filialen van Lidl te bezoeken. Een centrale vestiging van deze super is gevestigd aan:

  • Van Oldenbarneveltplein 29, 3317EP, Dordrecht

Zit je in tijdnood, of weinig zin om naar de winkel te gaan? Steeds vaker kun je ook via internet boodschappen bestellen.
Stemmen op de folder van Lidl Dordrecht.
3.9

Hoe beoordeel jij de Lidl Dordrecht folder?

De meest populaire aanbiedingen van Lidl in Dordrecht staan altijd netjes in de folder. Wij zijn benieuwd naar jouw mening over de folder van Lidl Dordrecht. Hoe beoordeel jij de acties? Absolute aanraders of juist niet? Vind je producten in de folder afwisselend?Of vind jij dat het aanbod magertjes is? Zijn het A-merken, of juist vooral huismerken? Geef jouw waardering! Geef je 1 ster, dat vind je het waardeloos. 3 sterren is matig en 5 sterren is briljant. De folder van Lidl in Dordrecht is door ons bekeken en beoordeeld. De eindscore vind je je hieronder. Wil jij ook stemmen? Bekijk dan eerst de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de wekelijkse folders? De huis-aan-huis folder is voor iedereen een bekend begrip. Het gemiddelde huishouden ontvangt zo’n 20 folders per week. Ze komen van veel verschillende winkels: Denk aan MCD Alledag en SLOOPdeCRISIS. Via deze handige folders vind je altijd de actuele La Menute of Wijn kortingen. Het kan gebeuren dat de folder een week (per ongeluk) niet wordt bezorgd. In dat geval haal je de folder zelf op bij Lidl Dordrecht. In de winkel liggen er altijd wel een aantal exemplaren van de weekfolder. De folder is trouwens ook digitaal beschikbaar. Lidl Dordrecht zorgt dat de huidige folder altijd online beschikbaar is. Check meteen de online Lidl Dordrecht folder. Veel mensen maken al gebruik van de handige digitale folder. Het is vaak mogelijk om oude folders terug te lezen. Bijv. die van week 11. Je bekijkt supersnel de 27 pagina’s. De gewenste aanbieding vind je in een handomdraai. Online kun je ook nog eens folders vergelijken. Niet gek, want acties van supermarkten wisselen enorm. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om te zoeken binnen een folder. Sommige supermarkten bieden de mogelijkheid om direct producten te bestellen uit de folder.

Iedereen profiteert graag van actuele supermarkt aanbiedingen. We willen immers allemaal wel iets besparen toch? Supermarkt-producten van merken als Palazzo zijn vaak niet het goedkoopst. Hoe fijn is het dan dat de Dille en de Ontbijtbiscuit wat goedkoper zijn. De Lidl Dordrecht biedt wekelijks een gevarieerd aanbod met mooie aanbiedingen. Dit is te bekijken in de folder. Er staan al snel meer dan 34 producten uit de folder in de aanbieding. Ook supermarkt-bezoekers in Dordrecht zijn hier uiteraard bekend mee. Populaire acties zijn bijvoorbeeld de 50% korting actie. Je vind het filiaal aan de: Van Oldenbarneveltplein 29, 3317EP, in Dordrecht. Ga naar de site van deze super voor actuele openingstijden (lidl.nl). Heeft deze supermarkt de deuren al gesloten? Boodschappen via internet bestellen kan dan erg handig zijn. Kijk nu of dit kan bij Lidl Dordrecht.

Koop jij de boodschappen al via het internet? Veel consumenten inDordrecht profiteren van het gemak van de online super. Op de manier bestel je Pannen producten vanaf je computer of telefoon. Uitzoeken of dit bij Lidl Dordrecht tot de mogelijkheden behoort? Ga naar de website (lidl.nl). Groot voordeel is dat het online veel sneller kan. Het bespaart je immers een ritje naar de supermarkt. Dit duurt al gauw 7 minuten. Ook het wegzetten van de auto is vaak een drama. Of lang in de wachtrij te staan voor je producten van (snack-a-jacks) en (sistema). De folder aanbiedingen in de winkel zijn ook geldig online. Dus alle 3 halen 1 betalen acties pas je ook hier toe. Ook de digitale folder van Lidl Dordrecht puilt ook deze week weer uit met geweldige acties. Veelal staan er in de folder artikelen uit de categorie (provencaalse-kruidenmix) en (glutenvrije-pasta-vers). Koop slim, en realiseer een besparing van ruim €23. Wij adviseren daarom 1 ding: laat de boodschappen bezorgen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!