Lidl Dongen Folder


Lidl Dongen Folder

Direct online bekijken? De nieuwste folder van de Lidl in Dongen? Check hier direct de meest actuele folder van deze week! Onze database heeft 1 actuele folder gevonden van Lidl Dongen. Klik op de groene button en bekijk de folder direct online. Of kies een folder van een andere supermarkt. Veel aanbiedingen zijn direct online te bestellen.

1 geldige folder gevonden!
Folder Lidl Dongen van week 48

lidl folder

Folder deze week! (week 48)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 47)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 46)

Lidl Dongen folder van deze week online bekijken

De folder van Lidl in Dongen wordt in de gehele omgeving verspreid. In de folder staan iedere week de top-aanbiedingen en andere acties. Vandaag (3 december 2022) de week-folder nog niet ontvangen? Of check je de folder liever op je computer of telefoon? Selecteer aan de linkerkant de actuele folder en lees de folder van Lidl Dongen op je gemak online!

De aanbiedingen van de Lidl in Dongen zijn per week enorm verschillend. Producten als hamburger broodje en merken als chavroux worden vaak aangeboden in deze folder. Vergeet niet dat folders in vrijwel alle gevallen slechts 1 week geldig zijn. Vergeet dus niet te controleren of de folder nog wel geldt (dit vind je vaak op de achterkant). Hier links vind je (indien aanwezig) de actuele lidl folder.

Onjuiste folder?

De Lidl Dongen folder van week 48 nog niet gepubliceerd? Of wordt er een oude folder getoond? Geef ons dan even een seintje! Wij verzamelen alle actuele folders van de Nederlandse supermarkten op deze website. Het komt af en toe voor dat er een verkeerde folder online staat. Stel ons op de hoogte van een missende of een foutieve folder!

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Dongen voortaan in je mailbox-bekijken? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste folders.

De beste beoordeelde folders van week 48

Iedere supermarkt-folder kan worden beoordeeld door gebruikers. Op basis van deze reviews vindt je hier een aantal uitgelichte folders van deze week. In deze top-folders vind je een aantal mooie acties en aanbiedingen! Het kan dus geen kwaad om even door deze folders te bladeren. Beoordeel direct de folder van Lidl Dongen van week 48. Hoe kan ik stemmen? Je doet dit eenvoudig door op 1, 2, 3, 4 of 5 sterren te klikken.

Adres Lidl Dongen

In de buurt van Dongen zijn er meerdere filialen van Lidl gevestigd. Een populair filiaal vind je op het adres:

  • Windmolenweg 4, 5102AJ, Dongen

Komt het vandaag niet uit om de super te bezoeken? Dan is online boodschappen doen wellicht een uitkomst voor jou! Dit kan bij steeds meer supers.
Jouw review over de folder van Lidl Dongen.
4.4

Wat is jouw oordeel van de Lidl Dongen folder?

De beste aanbiedingen van de Lidl in Dongen bekijk je altijd in de week-folder. Wij horen graag wat jij vind van de folder van Lidl Dongen. Wat vind je van de kortingen? De moeite waard? En zijn de folder-aanbiedingen gevarieerd? Of mis je de gangbare producten een beetje? En is er een mooie mix van a-merken en huismerken? Plaats nu jouw stem! Geef je 1 ster, dat vind je het slecht. 3 sterren is matig en 5 sterren is uitmuntend. De folder van Lidl in Dongen is uitvoerig bekeken, en hebben wij beoordeeld. Hieronder kun je deze bekijken.Ook oordelen? Kijk dan eerst in de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de wekelijkse folders? Wekelijks krijgt iedereen ze thuis door de brievenbus. In een gemiddelde week ontvang je al snel 18 folders per week. Deze zijn afkomstig van allerlei winkels zoals Suitable en Stad.nl. Folders zijn een handig hulpmiddel: je bent altijd op de hoogte van nieuwe Wheaty of Geitenyoghurt acties. Af en toe wordt de folder niet bezorgd. Dan kun je de folder zelf ophalen bij Lidl Dongen. De folders liggen vaak uitgestald vooraan in de winkel. De folders van supermarkten bekijk je ook online. Lidl Dongen zorgt dat de huidige folder altijd online beschikbaar is. Bekijk direct de Lidl Dongen folder. Velen maken al gebruik van de handige online folder. De verlopen folders zijn ook nog te vinden. Zoals week 47. Je spit snel door de 9 pagina’s. De gewenste aanbieding vind je in een handomdraai. Acties en aanbiedingen met elkaar vergelijken gaat online ook heel eenvoudig. Actuele prijzen verschillen enorm per week. Meteen zoeken op een bepaald artikel is soms ook mogelijk. Soms kun je direct producten bestellen vauit de folder.

Heel Nederland maakt elke dag weer gebruik van de bekende aanbiedingen. We willen allemaal wel een paar euro besparen bij de supermarkt toch? Welbekende merken zoals Panda zijn vaak niet het goedkoopst. Je profiteert direct als de Surinaamse maaltijd en Cassis wat goedkoper zijn. De super Lidl Dongen biedt vaak scherpe acties. Die vind je allemaal in hun folder.Er staan al snel meer dan 35 kortingsacties in de supermarkt folders. Ook de mensen in Dongen besparen geld op deze manier. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de 20% korting actie. O.a het filiaal aan de: Windmolenweg 4, 5102AJ, in Dongen. Ga naar de site van deze super voor actuele openingstijden (lidl.nl). Druk en liever tijd besparen? Bekijk dan direct of je ook via internet kunt bestellen bij Lidl Dongen.

Gebruik jij al een app om de boodschappen online te doen? Veel inwoners uit Dongen bestellen al online. Je boodschappentas vul je met Luchtverfrissers – electrisch producten vanuit je luie stoel. Bekijk of dit bij Lidl Dongen beschikbaar is? Ga daarvoor naar (lidl.nl). Allereerst bespaar je er enorm veel tijd mee. Zo hoef je niet meer in je auto naar de supermarkt af te reizen. Dit duurt al gauw 9 minuutjes. Bij supers zijn daarnaast vaak ook weinig parkeermogelijkheden. Laat staan dat je de tijd meetelt bij de kassa voor het afreken van je producten van (qizini) en (damhert). De aanbiedingen uit de folder kun je vaak ook gewoon online bestellen. Dus alle 1+2 gratis acties pak je gewoon mee. De (digitale) folder van Lidl Dongen puilt ook deze week weer uit met geweldige acties. Je vindt hierin o.a. producten uit de groepen (italiaanse-witte-wijn-vol) en (japanse-maaltijdpakket). Doe slim je boodschappen en bespaar al snel €29. Kies voor gemak en snelheid, en bekijk de supermarkt aanbiedingen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!