Lidl Dokkum Folder


Lidl Dokkum Folder

Zoek jij de meest actuele folder van de Lidl in Dokkum? Op deze website vind je alle actuele folders en aanbiedingen! In ons systeem is 1 recente folder gevonden van Lidl Dokkum. Klik op de groene knop, en bekijk direct de folder met alle actuele aanbiedingen! Of klik door naar een van de vele andere folders. Bij veel supermarkten kun je de aanbiedingen uit de folder ook online bestellen.

1 geldige folder gevonden!
Folder Lidl Dokkum van week 03

lidl folder

Folder deze week! (week 03)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 02)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 01)

Lidl Dokkum folder van deze week online bekijken

De folder van Lidl in Dokkum wordt in de gehele omgeving verspreid. Elke week weer vind je hier een selectie met mooie aanbiedingen. De folder die vandaag (19 januari 2022) geldig is gemist? Of wil je de folder gewoon liever online bekijken? Kies hier links de geldige folder van deze week en lees de folder van Lidl Dokkum direct online op je beelscherm!

De acties (2 voor prijs van 1, afgeprijsde artikelen enz.) van de Lidl in Dokkum zien we elke week weer verschillen. Producten zoals kookpannen en merken als organic root vind je relatief vaak in deze folder. Veel aanbiedingen zijn vaak maar een week geldig. Het is altijd handig om even te controleren of de folder nog niet verlopen is. Aan de linkerzijde bekijk je meteen de actuele lidl folder.

Folder aanvragen

De Lidl Dokkum folder van deze week (week 03) niet verkrijgbaar op deze website? Of kom je er achter dat de folder niet actueel is? Dan horen wij dit graag. Wij proberen alle actuele folders op deze website te tonen. Mogelijk staat de actuele folder van deze supermarkt nog niet online. Selecteer de knop hieronder om een folder aan te vragen.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Dokkum altijd als eerste in je mail? Nieuwe acties, aanbiedingen en folders als eerste ontvangen? Meld je aan!

De top-folders van deze week (03)

Gebruikers kunnen iedere supermarkt-folder sterren geven. Voor jou hebben we de meest populaire folders van deze week verzameld. Deze populaire folders bevatten enkele prachtige aanbiedingen. Kortom: Deze folders moet je beslist even bekijken! Geef ook jouw mening over de folder van Lidl Dokkum van week 03. Hoe je jouw mening geeft? Daarvoor klik je op het aantal sterren dat jij deze folder geeft.

Adres Lidl Dokkum

In (maar ook rondom) Dokkum zijn meerdere supermarkten van Lidl gevestigd (met aantrekkelijke openingstijden). Een super die je wellicht wel kent is goed bereikbaar:

  • Walddyk 1, 9101BK, Dokkum

Is deze supermarkt al dicht? Steeds vaker kun je ook via internet boodschappen bestellen.
Stemmen op de folder van Lidl Dokkum.
4

Hoe waardeer jij de Lidl Dokkum folder?

De meest actuele aanbiedingen van deLidl in Dokkum vind je terug in de folders. Wij horen graag wat jij vind van de folder van Lidl Dokkum. Wat vind je van de aanbiedingen? Scherp?Vind je producten in de folder afwisselend?Of mis je de gangbare producten een beetje? En is er een mooie mix van a-merken en huismerken? Stem zelf! Geef je 1 ster, dat vind je het waardeloos. 3 sterren is redelijk en 5 sterren is uitstekend. De folder van Lidl in Dokkum hebben wij al beoordeeld. Dit is terug te vinden op deze pagina. Zelf beoordelen? Open dan meteen de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de huis-aan-huis folders. De folder met actuele aanbiedingen is niet meer weg te denken. Gemiddeld ontvangen we wel 15 folders per week. Typische winkels die folders verspreiden zijn: Real en Nalu. Op die manier ben je voortdurend op de hoogte van actuele Haust of Sigaren kortingsacties. Het kan zijn dat de folder niet bij jou is aangekomen. Gelukkig is de folder dan gewoon voorradig bij Lidl Dokkum. De folders liggen vaak uitgestald vooraan in de winkel. Ook kun je online naar de folder zoeken. Lidl Dokkum publiceert haar wekelijkse folder ook altijd via internet. Download direct de online Lidl Dokkum folder. De online folder biedt tal van voordelen. Oude folder terugkijken. Dat kan. Bijvoorbeeld die van week 41. Je bladert snel door de 5 pagina’s. Een aanbieding heb je zo gevonden Online kun je ook snel folders naast elkaar leggen. Aanbiedingen en acties zijn elke week weer enorm verschillend. Daarnaast kun je soms direct zoeken op een artikel. Soms is er zelfs een directe koppeling tussen folder en webshop.

Iedereen profiteert graag van actuele supermarkt aanbiedingen. We willen allemaal wel een paar euro besparen bij de supermarkt toch? Boodschappen van merken zoals Yuno kunnen flink aan de prijs zijn. Je bestelt natuurlijk direct als de Health zuiveldranken en de Droge worst – snacks extra voordelig voorhanden zijn. De super Lidl Dokkum komt elke week weer op de proppen mooie aanbiedingen. Dit is te bekijken in de folder. Er staan al snel meer dan 20 producten uit de folder in de aanbieding. Ook inwoners van Dokkum gebruiken deze voordeelbonnen. Denk aan voordeelacties zoals de 2 halen 1 betalen actie. O.a het filiaal aan de: Walddyk 1, 9101BK, in Dokkum. De openingstijden kun je bekijken op de website van de supermarkt (lidl.nl). Kom je er deze week niet aan toe om de super te bezoeken? Bekijk dan direct of je ook via internet kunt bestellen bij Lidl Dokkum.

Bestel jij alle producten online bij de supermarkt? Veel huishoudens in Dokkum hebben de online supermarkt al ontdekt. Je koopt zo bijvoorbeeld Honing producten gewoon via internet. Uitzoeken of dit bij Lidl Dokkum tot de opties behoort? Dit kan op de site (lidl.nl). Online boodschappen doen levert een enorme tijdwinst op. Het bespaart je immers een ritje naar de supermarkt. Gemiddeld gezien duurt dit meer dan 5 minuutjes. Om nog maar te zwijgen over parkeer problemen. Of lang in de wachtrij te staan voor je producten van (koyle) en (dolce-gabbana). En de aanbiedingen die je vind in de folder zijn ook online vaak gewoon geldig. Dus alle 30% acties pas je ook hier toe. De folder van supermarkt Lidl Dokkum heeft ook deze week weer scherpe aanbiedingen. Vaak vind je hier producten uit categorieën als (optiek) en (vaatwas). Profiteer van deze acties, en bespaar al gauw €37. Kies voor gemak en snelheid, en doe online boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!