Lidl Alphen aan den Rijn Folder


Lidl Alphen aan den Rijn Folder

Op zoek naar de meest recente folder van de Lidl in Alphen aan den Rijn? Op deze pagina bekijk je op je gemak de meest actuele folders online! Deze week is er één folder gevonden van Lidl Alphen aan den Rijn. Via de groente button hieronder tover jij de actuele folder op je beeldscherm. Of open de week-folder van een andere super bij jou in de buurt. Bij steeds meer supermarkten kun je de aanbiedingen ook online bestellen.

1 geldige folder gevonden!
Folder Lidl Alphen aan den Rijn van week 29

lidl folder

Folder deze week! (week 29)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 28)

lidl folder verlopen

Folder verlopen
(week 27)

Lidl Alphen aan den Rijn folder van deze week online bekijken

De supermarkt folder van Lidl in Alphen aan den Rijn wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Elke week weer vind je hier een selectie met mooie aanbiedingen. Is de folder van de week van (13 juli 2020) nog niet bij jou bezorgd? Of geef je de voorkeur aan de online versie van de folder? Klik hiernaast op de actuele folder van deze week en lees de folder van Lidl Alphen aan den Rijn direct online op je PC, mobiel of laptop.

De acties (2 voor prijs van 1, afgeprijsde artikelen enz.) van de Lidl in Alphen aan den Rijn fluctueren nogal. Producten als toiletpapier en producten van merken zoals nijntje vind je vaak terug in deze folder. Veel aanbiedingen zijn vaak maar een week geldig. Het is dus sowieso handig om even te checken of je wel de juiste folder voor je hebt. Hier links vind je (indien aanwezig) de actuele lidl folder.

Mist de folder van deze week?

De Lidl Alphen aan den Rijn folder van week 29 nog niet beschikbaar gesteld? Of wordt de verkeerde folder weergegeven? Geef ons dan even een seintje! Hier bekijk je elke week de actule folder van jouw favoriete supermarkt. Het kan voorkomen dat de huidige folder nog ontbreekt. Meld direct een foutieve of missende folder via de onderstaande knop.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Lidl Alphen aan den Rijn voortaan in je mailbox-bekijken? Nieuwe acties, aanbiedingen en folders als eerste ontvangen? Meld je aan!

Uitgelichte folders van week 29

Als bezoeker kan je op elke folder stemmen. Op basis van deze reviews vindt je hier een aantal uitgelichte folders van deze week. Deze selectie folders staan vol met geweldige aanbiedingen. Je kunt deze folders direct online bekijken. Beoordeel direct de folder van Lidl Alphen aan den Rijn van week 29. Hoe je dat doet? Dat kan eenvoudig door 1 – 5 sterren te geven voor deze folder.

Adres Lidl Alphen aan den Rijn

In (en in de buurt van) Alphen aan den Rijn zijn meerdere supermarkten van Lidl te vinden. De meest centrale supermarkt vind je op het adres:

  • Prinses Beatrixlaan 86, 2404HP, Alphen aan den Rijn

Vandaag geen tijd voor de supermarkt? Bij steeds meer supers kun je nu ook online boodschappen doen!
Jouw mening over de folder van Lidl Alphen aan den Rijn.
3.8

Wat voor score geef jij de Lidl Alphen aan den Rijn folder?

De wekelijkse kortingen van de Lidl in Alphen aan den Rijn zijn te vinden in de folder. Wij horen graag hoe jij denkt over de weekfolder van Lidl Alphen aan den Rijn. Hoe beoordeel jij de acties? Aantrekkelijk?Biedt de folder producten uit diverse categorieën? Of zijn er producten die je nog mist? Staan er ook A-merken in, of toch met name huismerken? Plaats jouw review! Geef je 1 ster, dat vind je het waardeloos. 3 sterren is matig en 5 sterren is briljant. De folder van Lidl in Alphen aan den Rijn hebben wij al beoordeeld. De score kun je hieronder bekijken. Ook beoordelen? Kijk dan eerst in de supermarkt folder van lidl van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de wekelijkse folders? Wekelijks krijgt iedereen ze thuis door de brievenbus. Gemiddeld ontvangen we wel 10 folders per week. Welbekende folders zijn die van Van Geloof Keukens en Fixet. Via deze handige folders vind je altijd de actuele Natine of Smaakvarianten chips kortingen. Heeft de bezorger jouw brievenbus overgeslagen? Gelukkig kun je de folder altijd afhalen bij Lidl Alphen aan den Rijn. De folders liggen vaak uitgestald vooraan in de winkel. De folder is trouwens ook digitaal beschikbaar. Lidl Alphen aan den Rijn zorgt dat de huidige folder altijd online beschikbaar is. Open hem direct online: de online Lidl Alphen aan den Rijn folder. Veel mensen maken al gebruik van de handige digitale folder. Natuurlijk kun je oude folders kijken uit week 13. Je scant razendsnel de 23pagina’s. Op die manier heb je een bepaalde aanbieding zo gevonden. Online kun je ook snel folders naast elkaar leggen. Actuele prijzen verschillen enorm per week. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om te zoeken binnen een folder. Bij sommige folders kun je direct bestellen vanuit de folder.

Wie zegt er nou nee tegen een mooie aanbieding? Korting is iets wat we allemaal willen toch? Merken zoals Westminster zijn vaak vrij duur. Het is prettig wannneer de Knackebrod en Afbakbroodjes bruin in de aanbieding zijn. De winkel Lidl Alphen aan den Rijn biedt elke week weer een aantal top-aanbiedingen. Dit is te bekijken in de folder. Er staan al gauw 32 artikelen uit de folder die in de aanbieding zijn. Ook inwoners van Alphen aan den Rijn kunnen hiervan profiteren. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de 4+1 gratis actie. O.a het filiaal aan de: Prinses Beatrixlaan 86, 2404HP, te Alphen aan den Rijn. De openingstijden kun je bekijken op de website van de supermarkt (lidl.nl). Geen tijd voor de supermarkt? Online boodschappen doen is dan een uitkomst. Kijk direct of dit al kan bij Lidl Alphen aan den Rijn.

Gebruik jij al een app om de boodschappen online te doen? Veel huishoudens in Alphen aan den Rijn doen dit al.Op de manier bestel je Jus rundvlees producten gewoon vanuit huis. Uitzoeken of dit bij Lidl Alphen aan den Rijn mogelijk is? Ga naar de website (lidl.nl). Allereerst bespaar je er enorm veel tijd mee. Het is niet meer nodig om met de auto/fiets naar de super te reizen. Dit duurt vaak al zo 17 minuten. Het parkeren van de auto is vaak ook erg lastig. Vergeet ook niet de tijd dat je aan het wachten bent bij de kassa voor het afrekenen van producten als (merkloos) en (nippes). Handig om te weten: De aanbiedingen uit de folder zijn ook online van toepassing. Dus de 3 halen 1 betalen acties pas je ook hier toe. De (digitale) folder van Lidl Alphen aan den Rijn pronkt ook deze week met mooie acties. Vaak vind je hier producten uit categorieën als (sesamolie) en (meisjessokken-maat-31-34). Je realiseerd zo een besparing van €38. Verspil dus geen tijd meer en doe online boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!