Jumbo Odijk Folder


Jumbo Odijk Folder

Op zoek naar de meest recente folder van de Jumbo in Odijk? Dan zit je hier goed! Hier vind je alle nieuwste folders van deze week. Onze database heeft 1 actuele folder gevonden van Jumbo Odijk. Selecteer de onderstaande button om alle week-aanbiedingen online te bekijken! Of kies een folder van een andere supermarkt. Bij steeds meer supermarkten kun je de aanbiedingen ook online bestellen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Jumbo Odijk van week 48

jumbo folder

Folder deze week! (week 48)

jumbo folder verlopen

Folder verlopen
(week 47)

jumbo folder verlopen

Folder verlopen
(week 46)

Jumbo Odijk folder van deze week online bekijken

De welbekende folder van Jumbo in Odijk wordt iedere week bij iedereen thuisbezorgd. In deze folder tref je elke week de meest actuele aanbiedingen. De folder die vandaag (27 november 2020) geldig is gemist? Of wil je de folder gewoon liever online bekijken? Klik hiernaast op een van de lopende folders en lees de folder van Jumbo Odijk meteen op je telefoon of computer!

De aanbiedingen van de Jumbo in Odijk zijn elke week weer anders. Producten uit de supermarkt als tablet reiniging en merken zoals beemster worden vaak in deze folder meegenomen. Houd er rekening mee dat acties en aanbiedingen uit de folder slechts 1 week gelden. Het is altijd handig om even te controleren of de folder nog niet verlopen is. Bekijk links direct de nieuwste en actuele jumbo folder.

Mist de folder van deze week?

De Jumbo Odijk folder van deze week (week 48) nog niet te bekijken? Of kom je er achter dat de folder niet actueel is? Wij horen het graag als er iets niet klopt. Hier bekijk je elke week de actule folder van jouw favoriete supermarkt. Het kan gebeuren dat er een folder mist, of dat de verkeerde folder getoond wordt. Via de onderstaande button kun je een ontbrekende folder melden.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Jumbo Odijk per mail ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste folders.

Best beoordeelde folders van 48

Op deze website kun je jouw stem uitbrengen op elke folder. De hoogst gewaardeerde folders bekijk je hieronder. Deze goed beoordeelde folders staan bomvol met geweldige aanbiedingen. Het is dus absoluut de moeite waard om deze te openen. Beoordeel zelf ook de folder van Jumbo Odijk van week 48. Hoe kan ik stemmen? Dat kan eenvoudig door 1 – 5 sterren te geven voor deze folder.

Adres Jumbo Odijk

In (en rondom) Odijk zijn verscheidene winkels van Jumbo te vinden. Een van de bekende vestigingen is gevestigd aan:

  • De Meent 40, 3984JK, Odijk

Weinig tijd of zin om naar de super te gaan? Steeds vaker is het mogelijk om je boodschappen ook online te bestellen!
Review van de de folder van Jumbo Odijk.
4

Hoe beoordeel jij de Jumbo Odijk folder?

De beste acties van Jumbo in Odijk bekijk je altijd in de week-folder. Wij horen graag jouw mening over de folder van Jumbo Odijk. Wat zeg jij over de aanbiedingen? Aanlokkelijk? Vind je producten in de folder afwisselend?Of zijn er producten die je nog mist? En is er een mooie mix van a-merken en huismerken? Stem mee! Geef je 1 ster, dat vind je het slecht. 3 sterren is matig en 5 sterren is briljant. De folder van Jumbo in Odijk is door ons bekeken en beoordeeld. Deze kun je lezen op deze pagina. Ook oordelen? Gebruik daarvoor de supermarkt folder van jumbo van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Zoek jij ook altijd alle folders uit? Elke week weer worden ze bezorgd bij miljoenen huishoudens. Gemiddeld gezien krijgen we zo’n 17 folders per week. Bekende folders zijn die van: Van Asten Babysuperstore en Hans Struijk. Handig: want zo wordt je altijd op de hoogte gebracht van bijvoorbeeld nieuwe Cadbury of Mousse kortingen. Heeft de bezorger jouw brievenbus overgeslagen? Schrik niet: De folder kun je sowieso ophalen bij Jumbo Odijk. Vooraan in de winkel worden de folders vaak gewoon aangeboden. Supermarkt folders zijn trouwens ook digitaal te bekijken. Jumbo Odijk biedt haar folder altijd digitaal aan. Open nu de online Jumbo Odijk folder. De digitale folder is erg handig. Het is vaak mogelijk om oude folders terug te lezen. Bijv. die van week 26. Je bekijkt supersnel de 31pagina’s. De gewenste aanbieding vind je in een handomdraai. Het vergelijken van aanbiedingen gaat online ook een stuk sneller. De prijzen van supermarkten kunnen gigantisch verschillen per week. Vaak kun je ook zoeken binnen de folder. Bij sommige folders kun je direct bestellen vanuit de folder.

Iedereen profiteert graag van actuele supermarkt aanbiedingen. Wat euro’s besparen bij het afrekenen is altijd een mooie meevaller. Boodschappen van merken zoals Hero zijn vaak relatief kostbaar. Het is altijd mooi meegenomen wanneer de Inlegkruisjes en de Fiets slot extra voordelig geprijsd zijn. De winkel Jumbo Odijk heeft iedere week weer een aantal mooie acties klaar staan. Dit is te bekijken in de folder. Vaak staan er meer dan 38 acties en aanbiedingen in de folders van deze winkel. Ook huishoudens in Odijk kunnen hiervan profiteren. Denk hierbij aan acties als de 4+1 gratis actie. Bezoek de supermarkt op: De Meent 40, 3984JK, te Odijk. Openingstijden check je op de site van deze winkel (jumbo.com). Is de winkel niet meer geopend? Online boodschappen bestellen kan de oplossing zijn. Check of dit kan bij Jumbo Odijk.

Doe jij al online boodschappen? Veel klanten in Odijk bestellen boodschappen gewoon online. Zo koop je bijvoorbeeld Allergie en hooikoorts producten gewoon via internet. Wil je weten of dit ook bij Jumbo Odijk te gebruiken is? Bekijk dit op (jumbo.com). Boodschappen bestellen in de webshop gaat een stuk sneller. Niet langer in de auto/fiets/bus naar de supermarkt! De gemiddelde Nederlander kost dat al snel 8 minuutjes. Om nog maar te zwijgen over parkeer problemen. Ook sta je al gauw een paar minuutjes te wachten voor de kassa, met je winkelwagen gevuld met producten van (heineken) en (ducros). En de aanbiedingen die je vind in de folder zijn ook online vaak gewoon geldig. Dus de 40% acties pas je ook hier toe. De supermarkt folder van Jumbo Odijk barst ook deze week weer van acties en kortingen. De aanbiedingen zijn veelzijdig. Denk aan categorieën als (gezichtscreme-gevoelige-huid) en (kruidenthee). Hiermee heb je snel een voordeel van €24. Let daarom op de tijd en bekijk de supermarkt aanbiedingen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!