Jumbo Losser Folder


Jumbo Losser Folder

Benieuwd naar de laatste folder van de Jumbo in Losser? Bekijk hier alle actuele folders, aanbiedingen en acties! Deze week is er één folder gevonden van Jumbo Losser. Via de onderstaande groene knop bekijk je de folder meteen online. Neem ook een kijkje in de folders van de andere supermarkten. Bij meer en meer supers kun je de folder-acties ook online bestellen.

1 recente folder gevonden!
Folder Jumbo Losser van week 32

jumbo folder

Folder deze week! (week 32)

jumbo folder verlopen

Folder verlopen
(week 31)

jumbo folder verlopen

Folder verlopen
(week 30)

Jumbo Losser folder van deze week online bekijken

de folder met actuele aanbiedingen van Jumbo in Losser wordt elke week huis-aan-huis verspreid. In deze (dikke) folder vind je iedere week weer de beste acties terug. Is de folder van de week van (7 augustus 2020) nog niet bij jou bezorgd? Of check je de folder liever op je computer of telefoon? Klik hiernaast op een van de lopende folders en lees de folder van Jumbo Losser meteen op je telefoon of computer!

De folder-aanbiedingen van de Jumbo in Losser fluctueren nogal. Artikelen als feta en producten van merken zoals brugse zot vind je vaak terug in deze folder. De aanbiedingen uit de supermarkt folders zijn vaak niet langer dan een week geldig. Controleer altijd even of je wel de juiste folder voor je hebt. Hiernaast vind je direct de actuele jumbo folder.

Huidige folder niet aanwezig?

De Jumbo Losser folder van week 32 nog niet online te raadplegen? Of blijkt dat de getoonde folder van vorige week is? Laat het ons weten! Hier bekijk je elke week de actule folder van jouw favoriete supermarkt. Mogelijk staat de actuele folder van deze supermarkt nog niet online. Selecteer de knop hieronder om een folder aan te vragen.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Jumbo Losser wekelijks in je mailbox ontvangen? Nieuwe acties, aanbiedingen en folders als eerste ontvangen? Meld je aan!

Best gewaardeerde folders van 32

Op deze website kun je jouw stem uitbrengen op elke folder. Op basis van deze reviews vindt je hier een aantal uitgelichte folders van deze week. Deze populaire folders bevatten enkele prachtige aanbiedingen. Je kunt deze folders direct online bekijken. Review nu zelf ook de folder van Jumbo Losser van week 32. Hoe breng ik een stem uit? Heel eenvoudig! Scroll naar beneden en geef 1 t/m 5 sterren.

Adres Jumbo Losser

In (en nabij) Losser zijn er meerdere filialen van Jumbo geopend. De meest centrale supermarkt vind je op het adres:

  • de Brink 46, 7581JB, Losser

Komt het niet uit om boodschappen te gaan doen? Bij steeds meer supers kun je nu ook online boodschappen doen!
Ervaringen met de folder van Jumbo Losser.
3.1

Wat zegt men over de Jumbo Losser folder?

De wekelijkse kortingen van de Jumbo in Losser vind je altijd terug in de folder. Wij horen graag jouw ervaringen met de folder van Jumbo Losser. Hoe beoordeel jij de acties? Aanlokkelijk? En hoe denk jij over de producten in de folder? Of mis je bijvoorbeeld een groente-aanbieding? Zijn de a-merken ook goed vertegenwoordigd? Beoordeel nu zelf! Geef je 1 ster, dat vind je het waardeloos. 3 sterren is zwak en 5 sterren is uitstekend. De folder van Jumbo in Losser hebben we doorgebladerd en beoordeeld. Die kun je hiernaast zien. Ook stemmen? Lees dan eerst de supermarkt folder van jumbo van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Speur jij altijd alle folders door? Wekelijks krijgt iedereen ze thuis door de brievenbus. Gemiddeld ontvangen we wel 19 folders per week. Ze komen van veel verschillende winkels: Denk aan DeOnlineDrogist.nl en TNaar boven. Via deze handige folders vind je altijd de actuele Qizini of Vloeibare schoonmaakzeep kortingen. Het kan gebeuren dat de folder een week (per ongeluk) niet wordt bezorgd. Schrik niet: De folder kun je sowieso ophalen bij Jumbo Losser. Vraag bij de servicebalie even naar de reclamefolder. Ook kun je online naar de folder zoeken. Jumbo Losser biedt elke week een digitale versie van de folder aan. Open hem direct online: de online Jumbo Losser folder. Veel mensen maken al gebruik van de handige digitale folder. Zo bekijk je ook oude folders zoals week 2. Je bekijkt heel snel de 19 pagina’s. Op die manier heb je een bepaalde aanbieding zo gevonden. Via internet kun je razendsnel aanbiedingen vergelijken. Geen overbodige luxe, want de prijzen van supermarkten zijn erg verschillend. Vaak kun je ook zoeken binnen de folder. In sommige folders zijn de aanbiedingen klikbaar: je kunt direct online bestellen.

Iedereen is gek op korting bij de supermarkt! Een paar euro besparen bij de supermarkt is mooi meegenomen toch? Populaire merken als GoodBite kunnen soms best wel prijzig zijn. Dan is het maar wat fijn dat de Schimmel- en voegenreiniger en Varkensvlees extra voordelig voorhanden zijn. De super Jumbo Losser biedt wekelijks een gevarieerd aanbod met mooie aanbiedingen. Deze staan in de reclame folder. Gemiddeld gezien vind je zo’n 28 soorten producten in de week-folder. Ook inwoners van Losser profiteren van deze kansen. Populaire acties zijn bijvoorbeeld de 4 halen 2 betalen actie. Bezoek deze super op: de Brink 46, 7581JB, te Losser. Openingstijden check je op de site van deze winkel (jumbo.com). Druk en liever tijd besparen? Online boodschappen doen is dan een uitkomst. Kijk direct of dit al kan bij Jumbo Losser.

Pas jij de mogelijkheid van online boodschappen doen al toe? Veel mensen in en rondom Losser hebben de online supermarkt al ontdekt. Zo bestel je o.a. Blauwaderkaas producten vanaf je tablet, PC of mobiel. Uitzoeken of dit bij Jumbo Losser tot de opties behoort? Dit kan op de site (jumbo.com). Een belangrijk voordeel is dat je veel tijd bespaart. Niet langer in de auto/fiets/bus naar de supermarkt! Gemiddeld gezien duurt dit meer dan 20 minuutjes. En dan hebben we het nog niet gehad over parkeren. Ook het wachten in rij voor de kassa kan soms lang duren. Met je winkelwagen gevuld met artikelen van (rolnik) en (hartevelt). De actieprijzen uit de folders zijn in vrijwel alle gevallen ook online geldig. Dus de 3 halen 1 betalen acties pak je gewoon mee. De folder van supermarkt Jumbo Losser biedt deze week weer mooie voordeelacties. Vaak vind je hier producten uit categorieën als (dames-deospray-gevoelige-huid) en (leverkaas). Je hebt zo een besparing te pakken van €44. Wij adviseren daarom 1 ding: doe online boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!