Lees hier direct de actuele Jumbo folder van deze week online. Jumbo komt elke week weer met een folder met daarin de beste aanbiedingen. Acties en kortingen in de folder gelden vaak slechts 1 week. Wil je van een van de aanbiedingen profiteren? Wacht dan niet te lang! De Jumbo folder van deze week is weer gevuld met fantastische aanbiedingen en acties. Bijvoorbeeld producten zoals Premiumijs en Maandverband. Ook de (duurdere) merken als Zaanlander en Uniekaas vind je vaak terug in de Jumbo folder. Wellicht heb je de supermarkt folders al in de brievenbus ontvangen. Toch kiezen steeds meer mensen ervoor om de nieuwste Jumbo folder online te bekijken. Via deze website vind je snel en eenvoudig iedere Nederlandse supermarkt folder. Alle folders kun je tegenwoordig gewoon online bekijken. Alle actuele aanbiedingen kun je dus razendsnel bekijken.

jumbo folder van deze weelJumbo folder week 48

De huidige datum is 29 november 2022. Dit houdt in dat de Jumbo folder van week 48 de meest actuele folder is. Iedere week wordt er weer een nieuwe folder samengesteld. De acties en aanbiedingen hebben doorgaans een looptijd van 1 week. De Jumbo folder van week 48 kun je direct online bekijken. Wist je dat er naast de folder-aanbiedingen nog veel meer acties zijn? In de Jumbo supermarkt vind je alle lopende aanbiedingen. Check ook www.jumbo.com voor meer aanbiedingen en kortingen. Op de website van de supermarkt staan soms nog meer aanbiedingen die je niet terugvindt in de Jumbo folder van 48. Laat deze kans dus niet liggen!

Wat is de actuele folder van Jumbo?

Zoek jij de nieuwste folder van Jumbo? Folders van supermarkten lopen vaak maar 1 week. Het is soms een kunst om de nieuwste folder te vinden. Hier bekijk je altijd de geldige en nieuwste folder. Het komt namelijk best eens voor dat men pas in de supermarkt ziet dat een aanbieding niet meer van toepassing is. Het gros van de supermarkt-folders is geldig van zondag t/m zaterdag. Het kan ook zijn dat de folder loopt van woensdag t/m dinsdag. De geldigheidsduur van de folder staat vaak voorop de folder. Jumbo biedt af en toe ook speciale extra folders. Denk bijvoorbeeld aan een folder die past bij een bepaalde productcategorie (vlees/BBQ). De nieuwste folder van Jumbo kan per supermarktfiliaal wat afwijken. Om die reden bekijk je hier ook per filiaal de hudige folder. Daardoor mis je nooit meer een aanbieding! Altijd alle geldige aanbiedingen bij de hand!

Nieuwste folder Jumbo online bekijken

Het is allang geen hype meer: We lezen de supermarkt folder steeds vaker online. Sinds een aantal jaren kun je de folder van Jumbo online bekijken. Een verademing als je de “ouderwetse” folders niet overzichtelijk vindt. Of in het geval de nieuwste Jumbo folder (nog) niet bij jou bezorgd is. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan de online folder. Vaak kun je de online folder een stuk sneller “doorbladeren”. De nieuwste folders bieden soms zelfs de optie om producten met een druk op de knop online te bestellen. Zo wordt het mogelijk om elke aanbieding heel snel online te bestellen. Check nu direct alle lopende aanbiedingen uit de nieuwste Jumbo folder online! Bekijk nu ook de Emte folder van deze week online!