Dirk Rijssen Folder


Dirk Rijssen Folder

Zoek jij de laatste folder van de Dirk in Rijssen? Hier bekijk je op je gemak alle recente folders en acties. Wij hebben deze week 1 actuele folder aangetroffen van Dirk Rijssen. Via de groente button hieronder tover jij de actuele folder op je beeldscherm. Of kies een folder van een andere supermarkt. Goed om te weten: vaak kun je aanbiedingen ook online bestellen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Dirk Rijssen van week 21

dirk folder

Folder deze week! (week 21)

dirk folder verlopen

Folder verlopen
(week 20)

dirk folder verlopen

Folder verlopen
(week 19)

Dirk Rijssen folder van deze week online bekijken

De populaire folder van Dirk in Rijssen beland elke week bij de hele buurt in de bus. In deze folder tref je elke week de meest actuele aanbiedingen. Vandaag (23 mei 2022) de week-folder nog niet ontvangen? Of vind je het gewoon prettiger om de folder digitaal te bekijken? Selecteer aan de linkerkant de actuele folder en lees de folder van Dirk Rijssen direct online op je PC, mobiel of laptop.

De aanbiedingen van de Dirk in Rijssen zijn elke week weer anders. Producten zoals wijn en artikelen van merken als desperados worden vaak in deze folder meegenomen. Houd er rekening mee dat aanbiedingen vaak maar 1 week gelden. Het is altijd handig om even te controleren of de folder nog niet verlopen is. Hiernaast vind je direct de actuele dirk folder.

Mist de folder van deze week?

De Dirk Rijssen folder van week 21 nog niet online te raadplegen? Of wordt de verkeerde folder weergegeven? Geef ons dan even een seintje! Het is ons doel om altijd de meest recente folder aan te bieden. Soms ontbreekt er een folder, of wordt er een verkeerde folder aangeboden. Selecteer de knop hieronder om een folder aan te vragen.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Dirk Rijssen direct openen vanuit je mailbox? Nieuwe acties, aanbiedingen en folders als eerste ontvangen? Meld je aan!

Populaire folders van 21

Als bezoeker kan je op elke folder stemmen. Hieronder vind je een selectie van de best beoordeelde supermarkt-folders. Deze uitgelichte folders staan bomvol met mooie acties en aanbiedingen. Het is dus zeker de moeite om deze even te bekijken. Laat ons weten wat jij vindt van de folder van Dirk Rijssen van week 21. Hoe je dat doet? Dat doe je hieronder door op 1 – 5 sterren te klikken.

Adres Dirk Rijssen

In (en rondom) Rijssen zijn er verschillende filialen van Dirk voorhanden. Een centrale vestiging van deze super is gevestigd aan:

  • Hogepad 1, 7462TB, Rijssen

Supermarkt gesloten? Dan is online boodschappen doen wellicht een uitkomst voor jou! Dit kan bij steeds meer supers.
Beoordeel de folder van Dirk Rijssen.
4.9

Hoe scoort de Dirk Rijssen folder?

De beste aanbiedingen van de Dirk in Rijssen lees je in hun folder. Wij horen graag jouw ervaringen met de folder van Dirk Rijssen. Wat vind je van de aanbiedingen? Absolute aanraders of juist niet? Vind je producten in de folder afwisselend?Of is het aanbod maar beperkt? En is er een mooie mix van a-merken en huismerken? Geef jouw mening! Geef je 1 ster, dat vind je het rampzalig. 3 sterren is matig en 5 sterren is uitstekend. De folder van Dirk in Rijssen hebben we doorgebladerd en beoordeeld. Deze vind je op deze pagina. Ook stemmen? Download dan nu de supermarkt folder van dirk van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Speur jij altijd alle folders door? Iedereen kent het wel: De huis-aan-huis folder van (plaatselijke) winkels. In een gemiddelde week ontvang je al snel 17 folders per week. Ze zijn afkomstig van allerlei winkels als Carglass en Toys2Play. Handig: want zo wordt je altijd op de hoogte gebracht van bijvoorbeeld nieuwe Dr. Oetker of Schnitzel en cordon bleu voordelen. Af en toe wordt de folder niet bezorgd. In de meeste gevallen kun je de folder gewoon ophalen bij Dirk Rijssen. De folders liggen vaak uitgestald vooraan in de winkel. Ook kun je online naar de folder zoeken. Dirk Rijssen biedt elke week een digitale versie van de folder aan. Open hem direct online: de online Dirk Rijssen folder. Folders online doorbladeren is enorm handig. De verlopen folders zijn ook nog te vinden. Zoals week 35. Je gaat snel door de 34 pagina’s. Zo heb je elke aanbieding in een handomdraai gevonden. Het vergelijken van aanbiedingen gaat online ook een stuk sneller. Niet gek, want acties van supermarkten wisselen enorm. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om te zoeken binnen een folder. In sommige folders zijn de aanbiedingen klikbaar: je kunt direct online bestellen.

Iedereen is gek op korting bij de supermarkt! Iedereen vindt het prettig om te besparen bij de super toch? Boodschappen van merken zoals Enzo zijn vaak vrij duur. Het is altijd mooi meegenomen wanneer de Calvados en grappa en de Viskruiden extra voordelig geprijsd zijn. De locatie Dirk Rijssen biedt regelmatig (ludieke) acties met hoge kortingen. Dit is te bekijken in de folder. Normaal gesproken vind je wel meer dan 37 soorten producten in de week-folder. Ook bewoners in Rijssen krijgen veel voordeel op deze manier. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de 30% korting actie. Bezoek de supermarkt op: Hogepad 1, 7462TB, te Rijssen. Weten tot hoe laat de winkel geopend is? Bekijk dan de website van de super (dirk.nl). Geen tijd voor de supermarkt? Controleer dan of je ook online boodschappen kunt doen bij Dirk Rijssen.

Gebruik jij al een app om de boodschappen online te doen? Veel klanten in Rijssen maken hier al gebruik van.Zo koop je bijvoorbeeld Koriander producten vanaf je tablet, PC of mobiel. Bekijk of dit bij Dirk Rijssen mogelijk is? Bezoek daarvoor de website (dirk.nl). Groot voordeel is dat het online veel sneller kan. Je hoeft niet meer met de auto of fiets naar de supermarkt te gaan. Dit kost je al snel meer dan 13 minuutjes. Tijd voor het parkeren is hierbij nog niet eens meegerekend. Vergeet ook niet de tijd dat je aan het wachten bent bij de kassa voor het afrekenen van producten als (reactine) en (danio). De actieprijzen uit de folders zijn in vrijwel alle gevallen ook online geldig. Dus de 4 halen 2 betalen acties pak je gewoon mee. Ook de online folder van Dirk Rijssen staat ook deze week bomvol mooie aanbiedingen. Vaak vind je hier producten uit categorieën als (zwarte-olijven) en (mondreiniging). Je hebt zo een besparing te pakken van €37. Wacht daarom niet langer en bestel de boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!