Coop Rotterdam Folder


Coop Rotterdam Folder

Op zoek naar de meest recente folder van de Coop in Rotterdam? Op deze pagina bekijk je op je gemak de meest actuele folders online! Onze database heeft 1 actuele folder gevonden van Coop Rotterdam. Klik op de groene button en bekijk de folder direct online. Of klik door naar een van de vele andere folders. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om folder-aanbiedingen online te kopen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Coop Rotterdam van week 48

coop folder

Folder deze week! (week 48)

coop folder verlopen

Folder verlopen
(week 47)

coop folder verlopen

Folder verlopen
(week 46)

Coop Rotterdam folder van deze week online bekijken

De weekfolder van Coop in Rotterdam wordt in de hele buurt huis-aan-huis bezorgd. Elke week weer vind je hier een selectie met mooie aanbiedingen. Is de folder van de week van (3 december 2022) nog niet bij jou bezorgd? Of prefereer je de digitale versie van de folder? Klik hiernaast op een van de lopende folders en bekijk de folder van Coop Rotterdam gemakkelijk en snel online!

De acties (2 voor prijs van 1, afgeprijsde artikelen enz.) van de Coop in Rotterdam zijn elke weer weer compleet anders. Producten als spekken schuimpjes en veel gekochte merken als fruyo kun je met enige regelmaat in deze folder terugvinden. Goed om te weten: De meeste folders zijn slechts 1 week geldig. Bekijk dus altijd even de geldigheid van de folder (staat vaak op de achterkant). Bekijk links direct de nieuwste en actuele coop folder.

Mist de folder van deze week?

De Coop Rotterdam folder van deze week (week 48) nog niet aanwezig op deze pagina? Of kom je er achter dat de folder niet actueel is? Wij waarderen het als je ons een handje helpt. Het is ons doel om altijd de meest recente folder aan te bieden. Mogelijk staat de actuele folder van deze supermarkt nog niet online. Stel ons op de hoogte van een missende of een foutieve folder!

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Coop Rotterdam altijd als eerste in je mail? Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe folders? Meld je dan aan!

De top-folders van deze week (48)

Als bezoeker kun je elke folder een aantal sterren geven. Daarom vind je hieronder de beste beoordeelde folders van deze week. Deze uitgelichte folders bevatten de beste aanbiedingen! Kortom: Deze folders moet je beslist even bekijken! Geef zelf je mening over de folder van Coop Rotterdam van week 48. Hoe breng ik een stem uit? Dat kan eenvoudig door 1 – 5 sterren te geven voor deze folder.

Adresgegevens Coop Rotterdam

In (en rondom) Rotterdam zijn er meerdere winkels van Coop gevestigd (met aantrekkelijke openingstijden). Een super die je wellicht wel kent is goed bereikbaar:

  • Moermanskpad 27, 3067DG, Rotterdam

Komt het niet uit om boodschappen te gaan doen? Steeds vaker is het mogelijk om je boodschappen ook online te bestellen!
Review van de de folder van Coop Rotterdam.
5

Wat is jouw oordeel van de Coop Rotterdam folder?

De beste aanbiedingen van de Coop in Rotterdam bekijk je altijd in de week-folder. Wij zijn benieuwd naar jouw mening over de folder van Coop Rotterdam. Hoe vind je de voordeelacties? De moeite waard? Biedt de folder voor elk wat wils? Of is het aanbod maar beperkt? En hoe zit het met de verhouding A-merken en huismerken? Stem zelf! Geef je 1 ster, dat vind je het slecht. 3 sterren is zwak en 5 sterren is goed. De folder van Coop in Rotterdam heeft van ons al een beoordeling gekregen. Die vind je hiernaast. Zelf stemmen? Bekijk dan eerst de supermarkt folder van coop van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Ben je iemand die alle folders bekijkt? De huis-aan-huis folder is voor iedereen een bekend begrip. In een gemiddelde week ontvang je al snel 18 folders per week. Typische winkels die folders verspreiden zijn: Karwei en Baronie. Op die manier ben je voortdurend op de hoogte van actuele Verstegen of Haarserum acties. Soms gaat het bezorgen mis. Gelukkig kun je de folder altijd afhalen bij Coop Rotterdam. In de winkel liggen er altijd wel een aantal exemplaren van de weekfolder. De folder kun je ook gewoon vanuit je luie stoel online bekijken. Coop Rotterdam publiceert haar wekelijkse folder ook altijd via internet. Nu beschikbaar: De online Coop Rotterdam folder. Veel mensen maken al gebruik van de handige digitale folder. Oude folder terugkijken. Dat kan. Bijvoorbeeld die van week 51. Je gaat snel door de 5 pagina’s. Die ene aanbieding waar jij naar op zoek was heb je dus zo gevonden. Online kun je ook snel folders naast elkaar leggen. Aanbiedingen en acties zijn elke week weer enorm verschillend. Meteen zoeken op een bepaald artikel is soms ook mogelijk. Bij sommige folders kun je direct bestellen vanuit de folder.

Heel Nederland maakt elke dag weer gebruik van de bekende aanbiedingen. Iedereen vindt het prettig om te besparen bij de super toch? Merkartikelen van bijvoorbeeld Oma’s Cake kunnen soms best wel prijzig zijn. Je bestelt natuurlijk direct als de Health yoghurt en de Rundervinken in de aanbieding zijn. De locatie Coop Rotterdam biedt wekelijks een gevarieerd aanbod met mooie aanbiedingen. Kijk daarvoor in de hun folder. Gemiddeld gezien vind je zo’n 35 kortingsacties in de supermarkt folders. Ook bewoners in Rotterdam krijgen veel voordeel op deze manier. Populaire acties zijn bijvoorbeeld de 1+2 gratis actie. Bezoek deze super op: Moermanskpad 27, 3067DG, in Rotterdam. Benieuwd naar actuele openingstijden? Surf dan even naar de site (cooponline.nl). Heeft deze supermarkt de deuren al gesloten? Online boodschappen doen is dan een uitkomst. Kijk direct of dit al kan bij Coop Rotterdam.

Pas jij de mogelijkheid van online boodschappen doen al toe? Veel mensen uit Rotterdam bestellen boodschappen gewoon online. Zo koop je bijvoorbeeld Ovenschalen producten gewoon vanuit huis. Uitzoeken of dit bij Coop Rotterdam mogelijk is? Dit kan op de site (cooponline.nl). Boodschappen bestellen in de webshop gaat een stuk sneller. Je hoeft niet meer met de auto of fiets naar de supermarkt te gaan. Dit kost je al snel 19 minuutjes. Om nog maar te zwijgen over parkeer problemen. Ook wachten voor de kassa kan lang duren, met je winkelwagen gevuld met producten van (ons-thuismerk) en (ltbd). En de aanbiedingen die je vind in de folder zijn ook online vaak gewoon geldig. Dus alle 50% kortingen doen ook hier mee. De supermarkt folder van Coop Rotterdam biedt jou ook deze week weer een aantal mooie aanbiedingen. De aanbiedingen komen uit allerlei schappen. Denk aan: (aardbeien) en (peren-zoet-en-aromatisch). Koop slim, en realiseer een besparing van ruim €28. Kies voor gemak en snelheid, en bestel de boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!