Boni Wezep Folder


Boni Wezep Folder

Benieuwd naar de laatste folder van de Boni in Wezep? Hier vind je de folder van deze week, met de beste acties. Wij hebben deze week 1 actuele folder aangetroffen van Boni Wezep. Via de onderstaande groene knop bekijk je de folder meteen online. Vergeet ook niet de folders van andere supermarkten te openen. Bij meer en meer supers kun je de folder-acties ook online bestellen.

1 geldige folder gevonden!
Folder Boni Wezep van week 47

boni folder

Folder deze week! (week 47)

boni folder verlopen

Folder verlopen
(week 46)

boni folder verlopen

Folder verlopen
(week 45)

Boni Wezep folder van deze week online bekijken

De supermarkt folder van Boni in Wezep wordt in de gehele omgeving verspreid. Elke week weer vind je hier een selectie met mooie aanbiedingen. Vandaag (27 november 2022) de wekelijkse folder nog niet gekregen? Of check je de folder liever op je computer of telefoon? Pik hiernaast de meest recente folder en lees de folder van Boni Wezep direct online op je beelscherm!

De folderacties van de Boni in Wezep variëren enorm. Producten uit de supermarkt als groentebouillon en merken als zanetti worden vaak aangeboden in deze folder. Houd er rekening mee dat aanbiedingen vaak maar 1 week gelden. Op de voorpagina of de achterste pagina vind je vaak de looptijd van de folder, kijk hier altijd even na. Hier links vind je (indien aanwezig) de actuele boni folder.

Onjuiste folder?

De Boni Wezep folder van deze week (week 47) nog niet te bekijken? Of wordt er een oude folder getoond? Wij ontvangen graag jouw feedback. Hier bekijk je elke week de actule folder van jouw favoriete supermarkt. Het komt af en toe voor dat er een verkeerde folder online staat. Klik op de blauw button, en meldt een fout of missende folder.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Boni Wezep per mail ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de folder in je mailbox!

Best beoordeelde folders van 47

Als bezoeker kan je op elke folder stemmen. Handig: Hieronder bekijk je de top-3 folders van deze week. Deze goed beoordeelde folders staan bomvol met geweldige aanbiedingen. Oftewel: Deze folders zijn meer dan de moeite waard. Laat weten wat jij vindt van de folder van Boni Wezep van week 47. Hoe je dat kunt doen? Daarvoor klik je op het aantal sterren dat jij deze folder geeft.

Adres Boni Wezep

In (en nabij) Wezep zijn er verschillende filialen van Boni te bezoeken. Een veelbezocht filiaal vind je op het volgende adres:

  • Zuiderzeestraatweg 522, 8091CT, Wezep

Is deze supermarkt al dicht? Dan is online boodschappen doen wellicht een uitkomst voor jou! Dit kan bij steeds meer supers.
Stem op de folder van Boni Wezep.
3.4

Wat voor score geef jij de Boni Wezep folder?

De beste acties van Boni in Wezep lees je in hun folder. Wij horen graag jouw mening over de folder van Boni Wezep. Wat zeg jij over de acties en prijzen? Scherp?Biedt de folder producten uit diverse categorieën? Of missen populaire aanbiedingen als bier en fruit? Zijn de a-merken ook goed vertegenwoordigd? Geef jouw waardering! Geef je 1 ster, dat vind je het waardeloos. 3 sterren is zwak en 5 sterren is goed. De folder van Boni in Wezep hebben we doorgebladerd en beoordeeld. Die vind je hiernaast. Ook oordelen? Check dan eerst de supermarkt folder van boni van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Kijk je altijd in alle folders? Iedereen kent het wel: De huis-aan-huis folder van (plaatselijke) winkels. Gemiddeld krijgen we al snel 19 folders per week. Ze komen van veel verschillende winkels: Denk aan Euroland en Kleertjes.com. Door deze folders bekijk je altijd de beste Valess of Tomatensoep kortingen. Is de actuele folder deze week niet bij jou bezorgd? Geen nood! De folder is altijd af te halen bij Boni Wezep. Vraag het bij een van de medewerkers. De folder kun je ook gewoon vanuit je luie stoel online bekijken. Boni Wezep heeft de folders namelijk gewoon online beschikbaar gemaakt. Tover hem direct op je beelscherm: de online Boni Wezep folder. Veel mensen maken al gebruik van de handige digitale folder. Oude folder terugkijken. Dat kan. Bijvoorbeeld die van week 49. Je scant razendsnel de 32pagina’s. Zo vind je vaak veel sneller wat je zoekt. Online kun je ook snel folders naast elkaar leggen. Geen overbodige luxe, want de prijzen van supermarkten zijn erg verschillend. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om te zoeken binnen een folder. Bij sommige folders kun je direct bestellen vanuit de folder.

Iedereen houdt ervan om aanbiedingen te scoren. Een (onverwachte) meevaller bij de kassa is altijd mooi meegenomen. Populaire merken als Van Oers zijn vaak niet het goedkoopst. Prettig is het dan wanneer de Vieux en de Stompkaarsen extra voordelig voorhanden zijn. Het filiaal Boni Wezep heeft zeer regelmatig mooie aanbiedingen beschikbaar. Dit is terug te vinden in de folder. Gemiddeld gezien vind je zo’n 40 soorten producten in de week-folder. Ook bewoners in Wezep besparen geld op deze manier. Denk aan voordeelacties zoals de 4 halen 2 betalen actie. O.a bij de vestiging op het adres: Zuiderzeestraatweg 522, 8091CT, te Wezep. Openingstijden check je op de site van deze winkel (bonisupermarkt.nl). Heb je het (te) druk voor de supermarkt? Check dan even of je ook online kunt bestellen bij Boni Wezep.

Doe jij al boodschappen via internet? Veel mensen uit Wezep doen dit al.Je winkelmandje vul je met Viltstiften producten gewoon vanuit huis. Wil je weten of dit ook bij Boni Wezep mogelijk is? Kijk dan op de website (bonisupermarkt.nl). Online boodschappen doen gaat gewoon veel sneller. Zo hoef je niet meer in je auto naar de supermarkt af te reizen. Gemiddeld gezien duurt dit meer dan 6 minuutjes. Tijd voor het parkeren is hierbij nog niet eens meegerekend. Of lang in de wachtrij te staan voor je producten van (melkan) en (dreft). Meestal zijn de folder-aanbiedingen ook online geldig. Dus alle 30% kortingen zijn van toepassing. De supermarkt folder van Boni Wezep bevat deze week weer een aantal mooie acties. Je vindt hierin o.a. producten uit de groepen (meergranen-brood-ovenvers) en (chorizo-worst). Profiteer van deze acties, en bespaar al gauw €24. Wacht daarom niet langer en doe online boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!