Boni Urk Folder


Boni Urk Folder

Zoek jij de laatste folder van de Boni in Urk? Bekijk hier alle actuele folders, aanbiedingen en acties! Onze database heeft 1 actuele folder gevonden van Boni Urk. Selecteer de onderstaande button om alle week-aanbiedingen online te bekijken! Of open de week-folder van een andere super bij jou in de buurt. Bij veel supermarkten kun je de aanbiedingen uit de folder ook online bestellen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Boni Urk van week 47

boni folder

Folder deze week! (week 47)

boni folder verlopen

Folder verlopen
(week 46)

boni folder verlopen

Folder verlopen
(week 45)

Boni Urk folder van deze week online bekijken

de folder met actuele aanbiedingen van Boni in Urk beland elke week bij vele huishoudens in de bus. Elke week weer vind je hier een selectie met mooie aanbiedingen. De folder van vandaag (27 november 2022) nog niet in de bus ontvangen? Of vind je het gewoon prettiger om de folder digitaal te bekijken? Klik hiernaast op een van de lopende folders en lees de folder van Boni Urk eenvoudig en snel online!

De aanbiedingen van de Boni in Urk zijn elke weer weer compleet anders. Supermarkt-producten als salie kruiden en veel gekochte merken als therme worden vaak in deze folder meegenomen. De aanbiedingen uit de supermarkt folders zijn vaak niet langer dan een week geldig. Vergeet dus niet te controleren of de folder nog wel geldt (dit vind je vaak op de achterkant). Hier links vind je (indien aanwezig) de actuele boni folder.

Folder niet zichtbaar?

De Boni Urk folder van deze week (week 47) nog niet te bekijken? Of wordt er een foutieve folder getoond? Wij waarderen het als je ons een handje helpt. Het is ons doel om altijd de meest recente folder aan te bieden. Het kan voorkomen dat de huidige folder nog ontbreekt. Gebruik de knop hieronder om aan te geven dat er iets mist.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Boni Urk als eerste in je mailbox? Nieuwe acties, aanbiedingen en folders als eerste ontvangen? Meld je aan!

Best beoordeelde folders van 47

Als bezoeker heb je de mogelijkheid om elke folder te beoordelen. Op basis van deze reviews vindt je hier een aantal uitgelichte folders van deze week. Deze uitgelichte folders staan bomvol met mooie acties en aanbiedingen. Het kan dus geen kwaad om even door deze folders te bladeren. Beoordeel zelf ook de folder van Boni Urk van week 47. Hoe moet dat dan? Hieronder kun je direct 1, 2, 3, 4 of 5 sterren geven.

Adres Boni Urk

In (maar ook rondom) Urk zijn verscheidene winkels van Boni beschikbaar. Een veelbezocht filiaal vind je op het volgende adres:

  • t Klif 3, 8321KG, Urk

Zit je in tijdnood, of weinig zin om naar de winkel te gaan? Meer en meer supers bieden nu de optie om online boodschappen te doen.
Stem op de folder van Boni Urk.
3.9

Wat voor score geef jij de Boni Urk folder?

De meest populaire aanbiedingen van Boni in Urk vind je altijd terug in de folder. Laat weten wat jij vind van de weekfolder van Boni Urk. Wat vind je van de kortingen? Scherp genoeg? Vind je producten in de folder afwisselend?Of mis je de gangbare producten een beetje? En zijn de A-merken over- of ondervertegenwoordigd? Geef direct jouw stem! Geef je 1 ster, dat vind je het slecht. 3 sterren is redelijk en 5 sterren is uitstekend. De folder van Boni in Urk heeft van ons al een beoordeling gekregen. Dit is terug te vinden op deze pagina. Ook beoordelen? Kijk dan eerst in de supermarkt folder van boni van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de wekelijkse folders? Bij vrijwel alle huishoudens belanden ze welke week weer in de bus. In een gemiddelde week ontvang je al snel 22 folders per week. Bekende folders zijn die van: Woonboulevard Poortvliet en Woonexpress. Op die manier ben je voortdurend op de hoogte van actuele Van Wijngaarden of Cognac voordelen. Is de actuele folder deze week niet bij jou bezorgd? In de meeste gevallen kun je de folder gewoon ophalen bij Boni Urk. Vraag in de winkel gewoon even naar de folder van deze week. Folders bekijk je overigens ook eenvoudig online. Boni Urk publiceert de week-folder altijd online. Nu beschikbaar: De online Boni Urk folders. Deze online bekijken heeft veel voordelen. Het is vaak mogelijk om oude folders terug te lezen. Bijv. die van week 24. Je scant razendsnel de 23pagina’s. Zo vind je vaak veel sneller wat je zoekt. Online kun je ook snel folders naast elkaar leggen. Aanbiedingen en acties zijn elke week weer enorm verschillend. Meteen zoeken op een bepaald artikel is soms ook mogelijk. In sommige folders zijn de aanbiedingen klikbaar: je kunt direct online bestellen.

Wie houdt er nu niet van korting op de boodschappen? Een (onverwachte) meevaller bij de kassa is altijd mooi meegenomen. Welbekende merken zoals Pauly zijn vaak flink wat duurder dan de huismerken. Dan is het maar wat fijn dat de Vleessaus en de Tonic extra voordelig voorhanden zijn. De supermarkt Boni Urk heeft zeer regelmatig mooie aanbiedingen beschikbaar. Gebruik hiervoor de reclame folder. Er staan al gauw 28 soorten producten in de week-folder. Ook de mensen in Urk zijn hier uiteraard bekend mee. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de 2+2 gratis actie. Je vind het filiaal aan de: t Klif 3, 8321KG, te Urk. De openingstijden kun je bekijken op de website van de supermarkt (bonisupermarkt.nl). Heb je geen tijd voor het bezoekje aan de supermarkt? Bekijk dan direct of je ook via internet kunt bestellen bij Boni Urk.

Gebruik jij al mogelijkheden voor online boodschappen doen? Veel klanten in Urk profiteren van het gemak van de online super. De winkelwagen vul je met Seroendeng producten vanaf je smartphone of computer. Uitzoeken of dit bij Boni Urk tot de opties behoort? Bekijk dit op de website (bonisupermarkt.nl). Boodschappen bestellen in de webshop gaat een stuk sneller. Niet langer in de auto/fiets/bus naar de supermarkt! Gemiddeld gezien duurt dit meer dan 10 minuutjes. Bij supers zijn daarnaast vaak ook weinig parkeermogelijkheden. Vergeet ook niet de tijd dat je aan het wachten bent bij de kassa voor het afrekenen van producten als (neil-ellis) en (duo-penotti). Handig om te weten: De aanbiedingen uit de folder zijn ook online van toepassing. Dus de 4+1 gratis kortingen zijn van toepassing. De folder van supermarkt Boni Urk staat ook deze week bomvol mooie aanbiedingen. De aanbiedingen zijn veelzijdig. Denk aan categorieën als (keukenpapier) en (lucifers-aanstekers). Je realiseerd zo een besparing van €44. Kies voor gemak en snelheid, en bestel de boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!