Boni Odijk Folder


Boni Odijk Folder

Op zoek naar de meest recente folder van de Boni in Odijk? Check hier direct de meest actuele folder van deze week! Deze week is er één folder gevonden van Boni Odijk. Via de groente button hieronder tover jij de actuele folder op je beeldscherm. Of open de week-folder van een andere super bij jou in de buurt. Wist je dat je veel folder-aanbiedingen ook online kunt bestellen?

1 recente folder gevonden!
Folder Boni Odijk van week 48

boni folder

Folder deze week! (week 48)

boni folder verlopen

Folder verlopen
(week 47)

boni folder verlopen

Folder verlopen
(week 46)

Boni Odijk folder van deze week online bekijken

De welbekende folder van Boni in Odijk wordt in de hele buurt huis-aan-huis bezorgd. In deze folder tref je elke week de meest actuele aanbiedingen. De folder van vandaag (2 december 2022) nog niet in de bus ontvangen? Of wil je de folder gewoon liever online bekijken? Pik hiernaast de meest recente folder en bekijk de folder van Boni Odijk gemakkelijk en snel online!

De kortingsacties van de Boni in Odijk wisselen razendsnel. Supermarkt-producten als oude jenever korenwijn en artikelen van merken als sandrivier vind je vaak terug in deze folder. Let op: de meeste aanbiedingen gelden alleen deze week. Zorg dus altijd dat je de meest actuele folder bij de hand hebt. Aan de linkerzijde bekijk je meteen de actuele boni folder.

Mist er een folder?

De Boni Odijk folder van deze week (week 48) nog niet te bekijken? Of is de weergegeven folder niet accuraat? Laat het ons aub weten. Op Supermarktfolder.com bekijk je elke week weer de nieuwste folders. Het kan gebeuren dat er een folder mist, of dat de verkeerde folder getoond wordt. Via de onderstaande button kun je een ontbrekende folder melden.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Boni Odijk liever in je mailbox bekijken? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste folders.

Meest aantrekkelijke folders van 48

Gebruikers kunnen iedere supermarkt-folder sterren geven. Voor jou hebben we de meest populaire folders van deze week verzameld. In deze top-folders vind je een aantal mooie acties en aanbiedingen! Oftewel: Deze folders zijn meer dan de moeite waard. Geef ook jouw mening over de folder van Boni Odijk van week 48. Hoe dat werkt? Je doet dit eenvoudig door op 1, 2, 3, 4 of 5 sterren te klikken.

Adresgegevens Boni Odijk

In (en in de buurt van) Odijk zijn er meerdere winkels van Boni gevestigd (met aantrekkelijke openingstijden). Een populaire supermarkt is gevestigd aan:

  • De Meent 23, 3984JG, Odijk

Komt het niet uit om boodschappen te gaan doen? Bij een groeiend aantal supermarkten kun je nu ook online bestellen!
Review van de de folder van Boni Odijk.
3.8

Wat is jouw oordeel van de Boni Odijk folder?

De grootste kortingen en aanbiedingen van Boni in Odijk staan altijd netjes in de folder. Laat weten wat jij vind van de weekfolder van Boni Odijk. Wat zeg jij over de aanbiedingen? Zou je er direct voor naar de winkel gaan? En hoe denk jij over de producten in de folder? Of zijn er producten die je nog mist? Zijn het A-merken, of juist vooral huismerken? Beoordeel nu zelf! Geef je 1 ster, dat vind je het waardeloos. 3 sterren is zwak en 5 sterren is uitmuntend. De folder van Boni in Odijk is door ons bekeken en beoordeeld. Deze kun je lezen op deze pagina. Ook stemmen? Lees dan eerst de supermarkt folder van boni van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Bekijk jij ook altijd alle folders? Iedereen kent het wel: De huis-aan-huis folder van (plaatselijke) winkels. Een modaal gezin ontvangt al gauw 17 folders per week. Deze zijn afkomstig van allerlei winkels zoals DekaMarkt en Jamin. Handig: want zo wordt je altijd op de hoogte gebracht van bijvoorbeeld nieuwe Revolutions of Diepvries kruiden voordelen. Is de actuele folder deze week niet bij jou bezorgd? Dan kun je de folder zelf ophalen bij Boni Odijk. Vraag bij de servicebalie even naar de reclamefolder. De folder is ook online beschikbaar. Boni Odijk maakt de folder van deze week altijd online beschikbaar. Open nu de online Boni Odijk folder. Veel mensen maken al gebruik van de handige digitale folder. Zo bekijk je ook oude folders zoals week 1. Je kunt snel bladeren door de 8 pagina’s. Op die manier heb je een bepaalde aanbieding zo gevonden. Het vergelijken van aanbiedingen gaat online ook een stuk sneller. De prijzen van supermarkten kunnen gigantisch verschillen per week. Daarnaast kun je soms direct zoeken op een artikel. In sommige folders zijn de aanbiedingen klikbaar: je kunt direct online bestellen.

Iedereen is gek op korting bij de supermarkt! We willen allemaal wel een paar euro besparen bij de supermarkt toch? Artikelen van merken als Wajang kunnen soms best wel prijzig zijn. Het is altijd mooi meegenomen wanneer de Kippenvleugels en kluifjes en Granola goedkoper geprijst zijn. De winkel Boni Odijk biedt regelmatig (ludieke) acties met hoge kortingen. Gebruik hiervoor de reclame folder. Vaak staan er meer dan 21 artikelen uit de folder die in de aanbieding zijn. Ook inwoners van Odijk besparen geld op deze manier. Bijvoorbeeld van de 3 halen 1 betalen actie. Je vind het filiaal aan de: De Meent 23, 3984JG, in Odijk. Bezoek de website van deze super voor actuele openingstijden (bonisupermarkt.nl). Heeft deze supermarkt de deuren al gesloten? Kijk dan of je online boodschappen kunt bestellen bij Boni Odijk.

Gebruik jij al een app om de boodschappen online te doen? Veel mensen woonachtig in Odijk hebben de online supermarkt al ontdekt. Zo bestel je o.a. Slaversierders producten vanaf je computer of telefoon. Uitzoeken of dit bij Boni Odijk beschikbaar is? Ga naar de website (bonisupermarkt.nl). Boodschappen bestellen in de webshop gaat een stuk sneller. Niet langer in de auto/fiets/bus naar de supermarkt! Dit duurt vaak al zo 17 minuutjes. In het centrum is het daarnaast ook lastig om te parkeren. Laat staan dat je de tijd meetelt bij de kassa voor het afreken van je producten van (vivera) en (van-dobben). Handig om te weten: De aanbiedingen uit de folder zijn ook online van toepassing. Dus de 3+1 gratis kortingen doen ook hier mee. De supermarkt folder van Boni Odijk staat ook deze week bomvol mooie aanbiedingen. Vaak vind je hier producten uit categorieën als (surinaams) en (glasreiniger-en-reinigingsspray). Doe slim je boodschappen en bespaar al snel €47. Verspil dus geen tijd meer en bezoek de online supermarkt.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!