Boni Hasselt Folder


Boni Hasselt Folder

Nieuwsgierig naar de nieuwste folder van de Boni in Hasselt? Check hier direct de meest actuele folder van deze week! Deze week is er één folder gevonden van Boni Hasselt. Tover de recente folder op je beeldscherm via de groene button hieronder. Of kies een folder van een andere supermarkt. Bij steeds meer supermarkten kun je de aanbiedingen ook online bestellen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Boni Hasselt van week 48

boni folder

Folder deze week! (week 48)

boni folder verlopen

Folder verlopen
(week 47)

boni folder verlopen

Folder verlopen
(week 46)

Boni Hasselt folder van deze week online bekijken

De populaire folder van Boni in Hasselt beland elke week bij de hele buurt in de bus. Zoals je gewend bent vind je in deze weekfolder altijd de beste aanbiedingen. Vandaag (4 december 2022) de wekelijkse folder nog niet gekregen? Of check je de folder liever op je computer of telefoon? Kies links voor de folder van deze week en bekijk de folder van Boni Hasselt op je gemak online!

De kortingen die je vindt in de folder van de Boni in Hasselt variëren enorm. Producten als nederlandse rode wijn fruitig en veel gekochte merken als de kleine keuken worden vaak aangeboden in deze folder. De aanbiedingen uit de supermarkt folders zijn vaak niet langer dan een week geldig. Bekijk dus altijd even de geldigheid van de folder (staat vaak op de achterkant). Kies hier links direct de meest actuele boni folder.

Onjuiste folder?

De Boni Hasselt folder van week 48 nog niet gepubliceerd? Of wordt er een oude folder getoond? Laat het ons aub weten. Hier bekijk je elke week de actule folder van jouw favoriete supermarkt. Het kan gebeuren dat er een folder mist, of dat de verkeerde folder getoond wordt. Meld direct een foutieve of missende folder via de onderstaande knop.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Boni Hasselt direct openen vanuit je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een folder.

Best beoordeelde folders van 48

Elke folder kan worden beoordeeld door de gebruikers. Voor jou hebben we de meest populaire folders van deze week verzameld. In deze top-3-folders vind je altijd de beste acties van deze week. Vergeet deze folders dus niet te checken! Beoordeel zelf ook de folder van Boni Hasselt van week 48. Hoe dat werkt? Dat kan eenvoudig door 1 – 5 sterren te geven voor deze folder.

Adresgegevens Boni Hasselt

Nabij Hasselt zijn er meerdere filialen van Boni aanwezig. Een centrale vestiging van deze super is gevestigd aan:

  • Hendrik van Viandenplein 6, 8061CX, Hasselt

Vandaag geen tijd voor de supermarkt? Veel supermarkten bieden nu ook een webshop waar je online kunt bestellen.
Beoordeel de folder van Boni Hasselt.
4.4

Hoe scoort de Boni Hasselt folder?

De hoogste kortingen van de Boni in Hasselt lees je in hun folder. Wij zijn benieuwd wat jij vind van de folder van Boni Hasselt. Hoe beoordeel jij de acties? Aantrekkelijk?Biedt de folder voor elk wat wils? Of vind jij dat het aanbod magertjes is? En is er een mooie mix van a-merken en huismerken? Geef jouw mening! Geef je 1 ster, dat vind je het slecht. 3 sterren is redelijk en 5 sterren is uitstekend. De folder van Boni in Hasselt hebben door ons al een beoordeling ontvangen. Die kun je hiernaast zien. Zelf stemmen? Bekijk dan eerst de supermarkt folder van boni van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Ben je iemand die alle folders bekijkt? Elke week weer worden ze bezorgd bij miljoenen huishoudens. Gemiddeld ontvangen we wel 15 folders per week. Goede voorbeelden zijn de folders van Suitable en F&L Publishing. Folders zijn een handig hulpmiddel: je bent altijd op de hoogte van nieuwe Ladessa of Aardappelkruiden acties. Heeft de bezorger jouw brievenbus overgeslagen? Dan kun je de folder zelf ophalen bij Boni Hasselt. Vooraan in de winkel worden de folders vaak gewoon aangeboden. Folders bekijk je overigens ook eenvoudig online. Boni Hasselt publiceert haar wekelijkse folder ook altijd via internet. Check meteen de online Boni Hasselt folder. De digitale folder is erg handig. Folders uit vorige periodes zijn ook beschikbaar zoals week 16. Je scant razendsnel de 8 pagina’s. De gewenste aanbieding vind je in een handomdraai. Ook is het vergelijken van twee supermarkt folders veel eenvoudiger. Dat kan een hele uitkomst zijn, want aanbiedingen wisselen enorm per supermarkt en per week. Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om te zoeken binnen een folder. Het is vaak mogelijk om producten uit de folder meteen online te bestellen.

Iedereen houdt ervan om aanbiedingen te scoren. Elke consument houdt wel van wat extra korting bij de kassa toch? Populaire merken als Tante Fanny zijn vaak relatief kostbaar. Hoe fijn is het dan dat de Serviesgoed en bestek en Fruitshoot extra voordelig geprijsd zijn. De supermarkt Boni Hasselt biedt elke week weer een aantal top-aanbiedingen. Check hiervoor altijd even de folder. Vaak staan er meer dan 27 kortingsacties in de supermarkt folders. Ook consumenten in Hasselt gebruiken deze voordeelbonnen. Zo kan je gebruik maken van de 40% korting actie. Bezoek deze super op: Hendrik van Viandenplein 6, 8061CX, te Hasselt. Ga naar de site van deze super voor actuele openingstijden (bonisupermarkt.nl). Druk en liever tijd besparen? Online boodschappen bestellen kan de oplossing zijn. Check of dit kan bij Boni Hasselt.

Doe jij thuis alle boodschappen al gewoon online? Veel inwoners uit Hasselt bestellen regelmatig hun boodschappen online. Je koopt zo bijvoorbeeld Mexicaanse mix producten vanaf je smartphone of computer. Bekijk of dit bij Boni Hasselt te gebruiken is? Ga daarvoor naar (bonisupermarkt.nl). Boodschappen bestellen in de webshop gaat een stuk sneller. Het bespaart je immers een ritje naar de supermarkt. Gemiddeld gezien duurt dit meer dan 13 minuutjes. Ook het wegzetten van de auto is vaak een drama. Ook de kassa rij kan lang zijn als je alle producten op de band legt van bijvoorbeeld (kopke) en (mora). En de aanbiedingen die je vind in de folder zijn ook online vaak gewoon geldig. Dus de 3 halen 1 betalen acties pas je ook hier toe. Ook de digitale folder van Boni Hasselt biedt jou ook deze week weer een aantal mooie aanbiedingen. In de folder vind je vaak iets uit de categorie (koffiemelk-koffieroom-creamers) en (komkommer-vers). Je hebt zo een besparing te pakken van €22. Ontdek het gemak. En bekijk de supermarkt aanbiedingen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!