Aldi Roden Folder


Aldi Roden Folder

Op zoek naar de nieuwste folder van de Aldi in Roden? Op deze website vind je alle actuele folders en aanbiedingen! In ons systeem is 1 recente folder gevonden van Aldi Roden. Tover de recente folder op je beeldscherm via de groene button hieronder. Of kies een folder van een andere supermarkt. Bij meer en meer supers kun je de folder-acties ook online bestellen.

1 recente folder gevonden!
Folder Aldi Roden van week 47

aldi folder

Folder deze week! (week 47)

aldi folder verlopen

Folder verlopen
(week 46)

aldi folder verlopen

Folder verlopen
(week 45)

Aldi Roden folder van deze week online bekijken

de folder met actuele aanbiedingen van Aldi in Roden wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Elke week weer vind je hier een selectie met mooie aanbiedingen. De folder van vandaag (27 november 2022) nog niet in de bus ontvangen? Of vind je het gewoon prettiger om de folder digitaal te bekijken? Kies links de actuele folder en bekijk de folder van Aldi Roden meteen op je telefoon of computer!

De folder-aanbiedingen van de Aldi in Roden zien we elke week weer verschillen. Producten uit de supermarkt als pudding portieverpakking en artikelen van merken als kiwi staan regelmatig in deze folder. Veel aanbiedingen zijn vaak maar een week geldig. Check dus altijd voor de zekerheid of de folder nog wel geldt. Aan de linkerzijde bekijk je meteen de actuele aldi folder.

Mist de folder van deze week?

De Aldi Roden folder van deze week (week 47) nog niet te bekijken? Of wordt er een foutieve folder getoond? Wij waarderen het als je ons een handje helpt. Het is ons doel om altijd de meest recente folder aan te bieden. Mogelijk staat de actuele folder van deze supermarkt nog niet online. Klik op de onderstaande knop om een folder op te vragen.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Aldi Roden liever in je mailbox bekijken? Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe folders? Meld je dan aan!

Meest aantrekkelijke folders van 47

Op deze website kun je jouw stem uitbrengen op elke folder. Hieronder het overzicht met de meest aantrekkelijke folders van deze week. In deze top-folders vind je een aantal mooie acties en aanbiedingen! Het is dus absoluut de moeite waard om deze te openen. Review nu zelf ook de folder van Aldi Roden van week 47. Hoe je dat doet? Heel simpel! Scroll naar beneden en stem direct.

Adres Aldi Roden

In en rondom Roden zijn verscheidene supers van Aldi beschikbaar. Een van de bekende vestigingen is gevestigd aan:

  • Padkamp 23, 9301AW, Roden

Komt het niet uit om boodschappen te gaan doen? Steeds vaker kun je ook via internet boodschappen bestellen.
Review van de de folder van Aldi Roden.
3.9

Hoe waardeer jij de Aldi Roden folder?

De beste acties van Aldi in Roden bekijk je altijd in de week-folder. Laat weten wat jij vind van de weekfolder van Aldi Roden. Hoe vind je de voordeelacties? Scherp, of vind je de kortingen erg laag? En zijn de folder-aanbiedingen gevarieerd? Of vind jij dat het aanbod magertjes is? En wat vind je van de merken? Plaats jouw review! Geef je 1 ster, dat vind je het rampzalig. 3 sterren is matig en 5 sterren is uitmuntend. De folder van Aldi in Roden is door ons gereviewed. Die kun je hiernaast zien. Wil je zelf stemmen? Gebruik daarvoor de supermarkt folder van aldi van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Houd jij ook zo van de huis-aan-huis folders. Elke week ontvangt iedereen ze aan huis. Het gemiddelde huishouden ontvangt zo’n 21 folders per week. Welbekende folders zijn die van Binnen en Tuinmaximaal. Door deze folders bekijk je altijd de beste Lamb Weston of Mediterrane rijst aanbiedingen. Heeft de bezorger jouw brievenbus overgeslagen? Schrik niet: De folder kun je sowieso ophalen bij Aldi Roden. De folder ligt meestal vooraan in de winkel. Ook kun je online naar de folder zoeken. Aldi Roden heeft de folders namelijk gewoon online beschikbaar gemaakt. Download direct de online Aldi Roden folder. De online folder is voor velen een uitkomst. Oude folder terugkijken. Dat kan. Bijvoorbeeld die van week 38. Je bekijkt heel snel de 17 pagina’s. Online vind je daarom veel sneller wat je zoekt. Het vergelijken van aanbiedingen gaat online ook een stuk sneller. Geen overbodige luxe, want de prijzen van supermarkten zijn erg verschillend. Ook handig: vaak is er een zoekfunctie om direct te zoeken op een product. Soms kun je aanbiedingen direct aanklikken en online bestellen.

Iedereen houdt ervan om aanbiedingen te scoren. Korting is iets wat we allemaal willen toch? Merkartikelen van bijvoorbeeld Zuiver Zuivel kunnen flink aan de prijs zijn. Het is prettig wannneer de Eco halogeenlampen en Cornflakes (tijdelijk) in de aanbieding zijn. De shop Aldi Roden komt elke week weer op de proppen mooie aanbiedingen. Gebruik hiervoor de reclame folder. Meestal vind je ruim 29 acties en aanbiedingen in de folders van deze winkel. Ook de mensen in Roden maken graag gebruik van deze kansen. Populaire acties zijn bijvoorbeeld de 50% korting actie. O.a het filiaal aan de: Padkamp 23, 9301AW, in Roden. Openingstijden check je op de site van deze winkel (aldi.nl). Is de supermarkt al gesloten? Bekijk dan direct of je ook via internet kunt bestellen bij Aldi Roden.

Doe jij al online boodschappen? Veel mensen woonachtig in Roden bestellen al online. Je koopt zo bijvoorbeeld Peren producten eenvoudig & snel online. Uitzoeken of dit bij Aldi Roden beschikbaar is? Surft dan naar (aldi.nl). Allereerst bespaar je er enorm veel tijd mee. Zo hoef je niet meer in je auto naar de supermarkt af te reizen. Normaal gesproken duurt dat zo’n 20 minuutjes. Dit staat nog los van de tijd die je kwijt bent met parkeren. Vergeet ook niet de tijd dat je aan het wachten bent bij de kassa voor het afrekenen van producten als (after-bite) en (vergeer). De folder aanbiedingen in de winkel zijn ook geldig online. Dus alle 2 halen 1 betalen kortingen loop je niet mis. Ook de digitale folder van Aldi Roden staat ook deze week bomvol mooie aanbiedingen. Je vindt hierin o.a. producten uit de groepen (appelcompote) en (luiers-maat-1-2-5-kg). Je realiseerd zo een besparing van €22. Let daarom op de tijd en doe online boodschappen.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!