Aldi Lelystad Folder


Aldi Lelystad Folder

Ben je op zoek naar de meest actuele folder van de Aldi in Lelystad? Bekijk hier alle actuele folders, aanbiedingen en acties! Deze week is er één folder gevonden van Aldi Lelystad. Via de groente button hieronder tover jij de actuele folder op je beeldscherm. Je kunt natuurlijk ook folders van andere supers bekijken. Bij meer en meer supers kun je de folder-acties ook online bestellen.

1 actuele folder gevonden!
Folder Aldi Lelystad van week 48

aldi folder

Folder deze week! (week 48)

aldi folder verlopen

Folder verlopen
(week 47)

aldi folder verlopen

Folder verlopen
(week 46)

Aldi Lelystad folder van deze week online bekijken

De folder van Aldi in Lelystad beland elke week bij de hele buurt in de bus. In deze folder tref je elke week de meest actuele aanbiedingen. De folder van vandaag (29 november 2022) nog niet in de bus ontvangen? Of vind je het gewoon prettiger om de folder digitaal te bekijken? Klik hiernaast op de actuele folder van deze week en bekijk de folder van Aldi Lelystad gemakkelijk en snel online!

De aanbiedingen van de Aldi in Lelystad zien we elke week weer verschillen. Populaire boodschappen zoals afbakbrood en welbekende merken als leev staan vrij vaak in deze folder. Veel aanbiedingen zijn vaak maar een week geldig. Het is dus sowieso handig om even te checken of je wel de juiste folder voor je hebt. Hier links vind je (indien aanwezig) de actuele aldi folder.

Folder aanvragen

De Aldi Lelystad folder van week 48 nog niet beschikbaar gesteld? Of staat er nog een verlopen folder? Laat het ons weten! Wij proberen alle actuele folders op deze website te tonen. Het komt af en toe voor dat er een verkeerde folder online staat. Klik op de blauw button, en meldt een fout of missende folder.

folder aanvragen

Aanmelden Nieuwsbrief

De folder van Aldi Lelystad direct openen vanuit je mailbox? Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe folders? Meld je dan aan!

Populaire folders van 48

Als bezoeker kan je op elke folder stemmen. De beste beoordeelde folders kun je hieronder bekijken. Deze populaire folders bevatten enkele prachtige aanbiedingen. Je kunt deze folders direct online bekijken. Laat weten wat jij vindt van de folder van Aldi Lelystad van week 48. Hoe je jouw mening geeft? Dat kan eenvoudig door 1 – 5 sterren te geven voor deze folder.

Adresgegevens Aldi Lelystad

In (maar ook rondom) Lelystad zijn er voldoende winkels van Aldi te bezoeken. Een super die je wellicht wel kent is goed bereikbaar:

  • Tjalk 15 1502, 8232LK, Lelystad

Is deze supermarkt al dicht? Steeds vaker is het mogelijk om je boodschappen ook online te bestellen!
Geef je mening over de folder van Aldi Lelystad.
3.2

Wat is jouw oordeel van de Aldi Lelystad folder?

De wekelijkse kortingen van de Aldi in Lelystad staan in de folder. Wij horen graag hoe jij denkt over de weekfolder van Aldi Lelystad. Hoe vind je de voordeelacties? Absolute aanraders of juist niet? En wat vind je van de variatie in de folder? Of missen populaire aanbiedingen als bier en fruit? En zijn de A-merken over- of ondervertegenwoordigd? Stem zelf! Geef je 1 ster, dat vind je het rampzalig. 3 sterren is redelijk en 5 sterren is uitstekend. De folder van Aldi in Lelystad is uitvoerig bekeken, en hebben wij beoordeeld. Deze kun je lezen op deze pagina. Ook stemmen? Check dan eerst de supermarkt folder van aldi van deze week.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Ben je iemand die alle folders bekijkt? De huis-aan-huis folder is voor iedereen een bekend begrip. Een modaal gezin ontvangt al gauw 21 folders per week. Ze komen van veel verschillende winkels: Denk aan Informatique en Miss Etam. Op die manier ben je voortdurend op de hoogte van actuele Salumeo of Buitenkaars kortingen. Soms gaat het bezorgen mis. Dan kun je de folder zelf ophalen bij Aldi Lelystad. De folders liggen vaak uitgestald vooraan in de winkel. Supermarkt folders zijn trouwens ook digitaal te bekijken. Aldi Lelystad heeft de folders namelijk gewoon online beschikbaar gemaakt. Open hem direct online: de online Aldi Lelystad folder. De online folder biedt tal van voordelen. Het is vaak mogelijk om oude folders terug te lezen. Bijv. die van week 49. Je bladert snel door de 15 pagina’s. Zo heb je elke aanbieding in een handomdraai gevonden. Via internet kun je razendsnel aanbiedingen vergelijken. Aanbiedingen en acties zijn elke week weer enorm verschillend. Sommige folders hebben een handige zoekfunctie. Sommige supermarkten bieden de mogelijkheid om direct producten te bestellen uit de folder.

Iedereen profiteert graag van actuele supermarkt aanbiedingen. Elke consument houdt wel van wat extra korting bij de kassa toch? Boodschappen van merken zoals Caramac zijn vaak flink wat duurder dan de huismerken. Je bespaart gelijk wanneer de Oven friet en de Schnitzel en cordon bleu goedkoper geprijst zijn. De locatie Aldi Lelystad biedt elke week weer een aantal top-aanbiedingen. Dit is terug te vinden in de folder. Vaak vind je meer dan 37 kortingsacties in de supermarkt folders. Ook supermarkt-bezoekers in Lelystad zijn hier uiteraard bekend mee. Bijvoorbeeld van de 1+1 gratis actie. Bezoek deze super op: Tjalk 15 1502, 8232LK, te Lelystad. Weten tot hoe laat de winkel geopend is? Bekijk dan de website van de super (aldi.nl). Is de supermarkt al gesloten? Check dan even of je ook online kunt bestellen bij Aldi Lelystad.

Bestel jij alle producten online bij de supermarkt? Veel klanten in Lelystad bestellen regelmatig hun boodschappen online. De winkelwagen vul je met Peren producten vanuit je luie stoel. Wil je weten of dit ook bij Aldi Lelystad toe te passen is? Kijk dan op de website (aldi.nl). Online boodschappen doen levert een enorme tijdwinst op. Je hoeft niet meer met de auto of fiets naar de supermarkt te gaan. En dat duurt normaal al snel meer dan 5 minuutjes. In het centrum is het daarnaast ook lastig om te parkeren. Ook de kassa rij kan lang zijn als je alle producten op de band legt van bijvoorbeeld (highland-queen) en (specialade). Aanbiedingen uit de folder kun je ook online verzilveren. Dus alle 2+1 gratis prijsverlagingen gelden ook hier. De (online) folder van Aldi Lelystad pronkt ook deze week met mooie acties. Je vindt hierin o.a. producten uit de groepen (groentepakket) en (diepvrieszakken). Hierdoor bespaar je al snel zo’n €48. Verspil dus geen tijd meer en bezoek de online supermarkt.

 Deze folder via email   ontvangen?

AANVRAGEN

dat wil ik graag..

dat wil ik niet..

Altijd gratis de beste folders en actuele supermarkt aanbiedingen ontvangen?

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

BEDANKT 

voor je aanmelding

Nooit meer te veel betalen voor de boodschappen!